ye-logo.v1.2

Футбольне Євро-2020: де дивитися Україна – Австрія в Хмельницькому

Спорт 2001
Матч Україна - Австрія покажуть у Молодіжному парку на спеціально вставноленому екрані до Євро-2020
Матч Україна - Австрія покажуть у Молодіжному парку на спеціально вставноленому екрані до Євро-2020. Фото: з архіву

Хмельничан знову запрошують у Молодіжний парк.

Сьогодні, 21 червня, на чемпіонаті Європи з футболу збірна України в Бухаресті проведе свій третій матч. Суперником нашої команди стане збірна Австрії. І цей поєдинок стане заключним у групі C, в якій виступають українці.

Попередні два матчі України – проти Нідерландів та Північної Македонії, в Хмельницькому можна було безкоштовно переглянути просто неба в Молодіжному парку. Матч проти Австрії не буде винятком. Його також транслюватимуть на екрані, який встановили неподалік міського пляжу.

Наразі збірна України, маючи в активі 3 очки, як і австрійці, посідає 2 місце, оскільки має кращі додаткові показники, ніж майбутній суперник. Для того, щоб вийти до наступного етапу Євро, українцям сьогодні достатньо буде не програти збірній Австрії. А ось в разі поразки, до 1/8 фіналу вийдуть австрійці, а Україна може посісти третє місце, яке за певних обставин, також може вивести команду Андрія Шевченка до наступного етапу. Це станеться у тому разі, якщо збірна України буде у четвірці кращих третіх команд різних груп. А такі шанси – дуже теоретичні. Тому нашій команді, щоб вперше вийти до 1/8 фіналу чемпіонату Європи (у 2012 та 2016 роках наша команда не виходила з групи), необхідно або виграти в Австрії, або зіграти внічию.

Якщо ж Україна посяде друге місце в групі, то 26 червня її очікуватиме матч 1/8 фіналу проти переможця групи А, яку виграла Італія.

Отож, матч Україна – Австрія 21 червня можна буде переглянути в Молодіжному парку. Початок поєдинку о 19.00 за київським часом.

Читайте також: Як у Хмельницькому вболівали за Україну проти Північної Македонії

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую