ye-logo.v1.2

Кубок України з футболу: попереду подільське дербі

Спорт 2974
У Кубку України жереб звів хмельницьке Поділля з дунаєвецьким Епіцентром вже на самому початку розіграшу змагань
У Кубку України жереб звів хмельницьке Поділля з дунаєвецьким Епіцентром вже на самому початку розіграшу змагань. Фото: з архіву

Хмельницьке «Поділля», волочиський «Агробізнес» та дунаєвецький «Епіцентр» отримали суперників у кубковому змаганні.

Сьогодні, 6 серпня, відбулося жеребкування другого попереднього етапу розіграшу Кубка України-2021/2022. Саме на цій стадії змагань свою кубкову ходу розпочинають три клуби з Хмельниччини. І, згідно із жеребом, на вболівальників очікує подільське дербі.

Мова йде про матч дунаєвецького «Епіцентру» проти хмельницького «Поділля». Адже жереб звів ці два клуби з Хмельниччини на стадії другого попереднього етапу. Враховуючи те, що «Поділля» в чемпіонаті України виступає в першій лізі, а «Епіцентр» - у другій, то матч між цими командами пройде в Дунаївцях.

Ще один представник Хмельницької області – волочиський «Агробізнес», зіграє проти чернівецької «Буковини». Ця гра має пройти в Чернівцях.

Матчі другого попереднього етапу розіграшу Кубка України-2021/2022 заплановані на 18 серпня. Путівку до наступного етапу визначать за підсумками одного протистояння.

До цього ж, наші команди повинні зіграти свої матчі в чемпіонатах України. Найближчі – третього туру. Так, 7 серпня «Агробізнес» у Волочиську прийматиме Краматорськ, а «Поділля» 8 серпня в Хмельницькому – «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини. Також 8 серпня гратиме і «Епіцентр» - у Дунаївцях проти «ЛНЗ» із Черкас.

Читайте також: Як у Хмельницькому спостерігали за матчем у Луцьку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую