ye-logo.v1.2

Хмельницькі міліціонери долучилися до Міжнародного Олімпійського руху

Спорт 2723
Фото: Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області

З нагоди відзначення Всесвітнього Олімпійського дня в обласному центрі відбувся легкоатлетичний крос, в якому взяли участь працівники міліції Хмельницького гарнізону. Незмінним організатором змагань виступила Хмельницька обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

У кросі взяло участь 75 учасників, які змагались в індивідуальній першості і долали відстань у 1000 м. Загалом відбулося п’ять забігів, в кожному з яких стартувало по 15 чоловік. Варто відзначити, що працівники міліції показали гарну фізичну підготовку та витривалість. Усі учасники змагань пробігли задану відстань за доволі хороший час, а головне — ніхто не зійшов з дистанції.

Після завершення усіх п’яти забігів було визначено переможця та призерів, яких нагородили грамотами та цінними подарунками. Третє місце посів прапорщик міліції Костянтин Антощук, боєць спецпідрозділу УБОЗ УМВС «Сокіл», на другому — старший сержант міліції Віталій Гаврилюк із «Беркута», а найшвидше визначену дистанцію пробіг представник Хмельницького міського відділу УМВС лейтенант міліції Микола Домбровський, який і став переможцем змагань.

Але, як відомо, девізом олімпійського руху є гасло «Головне не перемога, а участь у змаганнях!». І усі правоохоронці, котрі взяли участь у кросі, неодноразово повторювали ці слова, адже усі вони отримали від цих змагань найважливіше — потужний заряд енергії та можливість поспілкуватися з колегами у неформальній обстановці.

Заступник голови ХОО ФСТ «Динамо» Геннадій Домбровський наголосив на тому, що подібні змагання до Всесвітнього олімпійського дня відбуваються щороку. І головним завданням таких заходів є залучення до участі в них якомога більшої кількості працівників міліції, які б надалі поширювали захоплення спортом у своїх колективах.

Катерина ШУПРИГАН 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую