ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: результативні матчі, в яких забили 33 голи

Спорт 2128
У чемпіонаті Хмельницької області з футболу чергові матчі стали доволі результативними за кількістю забитих голів
У чемпіонаті Хмельницької області з футболу чергові матчі стали доволі результативними за кількістю забитих голів. Фото: з архіву

Відбулися чергові поєдинки, в яких забивали по 5-6 голів.

Перший етап чемпіонату області з футболу добігає до завершення. Десь вже визначилися володарі путівок до фіналу, а в деяких групах інтрига ще зберігається. Отож, коротко про матчі першості Хмельниччини та ситуацію в групах.

У групі 1 до фінальної частини вже вийшли дві команди. І саме вони в чергових матчах здобули переконливі перемоги. Зокрема, білогірська «Перлина Поділля» в Старокостянтинові здолала «Цукровик» з рахунком 6:0. А полонський «Колос» вдома переміг «Патріотів» із Деражні 5:0. І в останньому для себе турі першого етапу чемпіонату, «Перлина Поділля» та «Колос» зійдуться в Білогір’ї 12 вересня. Утім, незважаючи на результат майбутнього протистояння, саме ці дві команди групи 1 виступатимуть у фіналі чемпіонату. А 11 вересня «Патріоти» в Деражні прийматимуть «Лісівник» з Шепетівки.

Турнірне становище команд групи 1:
1. «Перлина Поділля» - 27 очок (у 9 матчах)
2. «Колос» - 24 (9)
3. «Патріоти» - 11 (9)
4. «Цукровик» - 9 (9)
5. «Лісівник» - 7 (9)
6. «Еліта»* - 0 (9)
* «Еліта» з Пасічної знялась з чемпіонату після першого кола, у решті матчів їй зараховуються технічні поразки -:+ (0:3).

У групі 2 також зіграли два матчі. Так, «Нива» в Летичеві поступилася ФК «Антоніни» з рахунком 0:2, а ОТГ в Старій Синяві перемогла «Олімп» з Деражні 3:0. А ось лідери групи – «Іскра» з Теофіполя та «Случ» з Красилова свій матч 10 туру проведуть 11 вересня. А 12 вересня «Олімп» проведе матч  проти «Ниви» з Летичева. У групі 2 поки жодна з команд не здобула путівки до фінальної частини чемпіонату.

Турнірне становище команд групи 2:
1. «Іскра» - 21 (7)
2. «Антоніни» - 17 (8)
3. «Случ» - 16 (7)
4. ОТГ – 7 (8)
5. «Нива» - 6 (8)
6. «Олімп» - 0 (8)

У групі 3 минулорічний чемпіон – новоушицький «Агробізнес», перемігши «Колос» із Лисця з рахунком 5:1, забезпечив собі перепустку до фіналу. А ось яка команда стане другим учасником фінальної частини від цієї групи – визначиться у наступним іграх. А в 11 турі яромолинецька «Евеліна» програла на виїзді «Оболоні-Чемерівці» 1:5, а «Сокіл» у Соколівці здолав дунаєвецький «Спортлідер» 4:1. Вже 11 вересня «Колос» прийматиме «Оболонь-Чемерівці», а 12 вересня в гості до «Спортлідера» завітає «Агробізнес», а «Евеліна» в Ярмолинцях зіграє з «Вікторієї» з Городка.

Турнірне становище команд групи 3:
1. «Агробізнес» - 24 (10)
2. «Евеліна» - 18 (10)
3. «Оболонь-Чемерівці» - 18 (9)
4. «Вікторія» - 18 (9)
5. «Спортлідер» - 12 (9)
6. «Сокіл» - 7 (10)
7. «Колос» - 1 (9)

Нагадаємо, до фінальної частини чемпіонату області з футболу вийдуть по дві кращі команди з кожної групи.

Читайте також: Кубок України з футболу. «Епіцентр» зіграє з командою УПЛ

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую