ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина-Бех Романчук посіла четверте місце на міжнародних змаганнях в Німеччині

Спорт 1723

Цим турніром вона завершила літній цикл змагань у Європі.

Ювілейний, сотий за ліком легкоатлетичний турнір ISTAF Berlin, що пройшов у столиці Німеччини, приніс хмельничанці Марині Бех-Романчук четверте місце у стрибках в довжину.

Цим турніром Марина завершила літній цикл змагань у Європі. Результат нашої землячки – 6 метрів 44 сантиметри – став найгіршим для неї у сезоні. Він далекий від її кращих показників і від показників призерів змагань, де перемогла британка Жасмін Сойєрс з результатом 6.73 метра.

На власній сторінці в Instagram Марина підбила підсумки сезону та подякувала вболівальникам: «Це був не легкий сезон для мене, сповнений бажання, мотивації, травм, сліз, істерик, перемог та поразок, розчарування та пошуку нових сил! Але він вже завершений! Дякую хто вірив, підтримував і вірить надалі».

В загальному заліку стрибків в довжину Міжнародної асоціації легкої атлетики українка посідає третє місце, поступаючись сербці Шпанович та німкені Міхамбо, яка в Берліні стала срібною призеркою.

Також в Німеччині виступили інші українські легкоатлетки. Киянка Юлія Левченко, яка з першої спроби подолала 1.89 метрів посіла третє місце зі стрибків у висоту. Ірина Геращенко зі столиці показала такий же результат, але поступилася за спробами й посіла п’яте місце. Виграла змагання росіянка Марія Ласіцкене з результатом 1.98 метрів. Австралійка Нікола МакДермотт друга - 1.95 метрів.

Читайте також: Хмельничанин, який загинув на сході України, стане «Почесним громадянином міста Хмельницького»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую