ye-logo.v1.2

Хмельничанин, який загинув на сході України, стане «Почесним громадянином міста Хмельницького»

1828
Віктор Пасєка загинув у березні цього року неподалік окупованого міста Горлівка
Віктор Пасєка загинув у березні цього року неподалік окупованого міста Горлівка. Фото: оприлюднене міською радою

Відповідне рішення має затвердити Хмельницька міська рада.

Депутати Хмельницької міської ради роглянуть проєкт рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Хмельницького» військовослужбовцю Віктору Пасєці. Відповідний проєкт опублікований на сайті міської ради.

Молодший сержант Віктор Пасєка загинув у березні цього року неподалік окупованого міста Горлівка. Під час обстрілу 55-річний захисник України зазнав смертельного поранення у голову.

Раніше героя нагородили Почесною відзнакою міської громади «Мужність і відвага». Крім того, міський голова Олександр Симчишин зазначав, що буде подавати кандидатуру захисника України на звання «Почесного громадянина міста Хмельницький».

Нагадаємо, що молодший сержант Віктор Пасєка мешкав у селі Мончинці на Красилівщині. Він служив за контрактом, був командиром бойової машини - командир відділення другої гірсько-штурмової роти військової частини А3892. У Хмельницькій міській раді додають, що раніше захисник України працював у Хмельницькому комунальному підприємстві "Електротранс".

Провели в останню путь полеглого захисника 21 березня у Хмельницькому. Попрощатися із Героєм, крім рідних і близьких загиблого захисника, тоді прийшли його бойові побратими, представники влади, волонтери, духовенство та містяни. Поховали героя на Алеї Слави міського кладовища, поруч із тридцять одним іншим захисником України з Хмельницького, які віддали свої життя в російсько-українській війні.

Читайте також: У Хмельницькому суд позбавив водія-порушника права керувати авто на 10 років

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую