ye-logo.v1.2

ФК «Агробізнес» із Волочиська розпрощався з трьома нападниками та одним універсалом

Спорт 3550
Арсен Слотюк (у жовто-чорній формі) за Агробізнес зіграв у 157 матчах, серед яких і півфінал Кубка України проти київського Динамо в 2020 році
Арсен Слотюк (у жовто-чорній формі) за Агробізнес зіграв у 157 матчах, серед яких і півфінал Кубка України проти київського Динамо в 2020 році. Фото: з архіву

Двоє з цим футболістів зіграли за «Агробізнес» у понад ста матчах.

У чемпіонаті України з футболу в першій лізі зимова пауза. А відтак команди пішли у відпустку. І перші кадрові новини вже надійшли з Волочиська від футбольного клубу «Агробізнес». Навесні 2022 року за команду не гратимуть щонайменше четверо футболістів, які виступали в осінній частині чемпіонату.

Універсал Арсен Слотюк, який міг зіграти на позиціях захисника та півзахисника, більше не є гравцем «Агробізнес». 27-річний футболіст у своїй кар’єрі зіграв за команду з Волочиська у 157 матчів, в яких відзначився 11 голами. Його дебют за «Агробізнес» відбувся ще в квітні 2016 року. З тих пір Арсен у складі волочиської команди став чемпіоном Хмельницької області 2016 року, чемпіоном України серед аматорів 2017 року, виграв другу лігу в 2018 році.

Не гратиме за «Агробізнес» ще один старожил клубу – нападник Богдан Семенець. 31-річний форвард у 127 матчах (із 2017 року) за волочиську команду забив 38 голів. І він є найкращим бомбардиром команди за часи виступів у Професіональній футбольній лізі.

Нападник Сергій Петров, який дебютував в червні 2020 року, також більше не гратиме за волочиську команду. 24-річний форвард за «Агробізнес» провів 41 матч, в яких відзначився 5 голами.

Ну, і ще один форвард, з яким розпрощався «Агробізнес» - Юрій Захарків. 25-річний нападник з’явився в команді вже під час цього сезону та з’являвся на полі в чотирьох матчах, в яких жодного разу не вразив ворота суперника.

Нагадаємо, волочиський «Агробізнес» пішов на зимову перерву в першій лізі на 13 місці в турнірній таблиці, маючи в активі 21 заліковий бал. Ще один представник Хмельниччини – хмельницьке «Поділля», завершив осінню частину чемпіонату в першій лізі на 8 позиції з 26 очками.

Першість України в першій лізі відновиться 19 березня 2022 року. Тоді «Агробізнес» вдома прийматиме тернопільську «Ниву», а «Поділля» в Хмельницькому – криворізький «Кривбас».

Читайте також: «Полісся» - «Поділля»: перемогти, коли все проти тебе

Гол Черненка врятував «Агробізнес» від поразки в Краматорську

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую