ye-logo.v1.2

Футбол. Гол Черненка врятував «Агробізнес» від поразки в Краматорську

Спорт 1828
Гол Руслана Черненка (праворуч) допоміг Агробізнесу здобути заліковий бал у Краматорську
Гол Руслана Черненка (праворуч) допоміг Агробізнесу здобути заліковий бал у Краматорську. Фото: з архіву

У першій лізі стартували матчі 18 туру.

Черговий ігровий день у чемпіонаті України з футболу в першій лізі відкривав матч на Донеччині, де ФК «Краматорськ» приймав волочиський «Агробізнес». Господарі поля перед цим поєдинком із 21 балом посідали 8 місце в турнірній таблиці, а гості – 13 сходинку, маючи в активі 18 очок. І «Агробізнес» намагався виграти цей матч, щоб покращити своє турнірне становище. Але ледь не програв його…

У першому таймі в обох команд майже не було моментів для взяття воріт. Інша справа в другому таймі. Ближчими, щоб забити, були футболісти з Хмельниччини. Але ударам гостей бракувало точності. А ось «Краматорську» на 69 хвилині вдалося провести результативну атаку. Після навісу зі штрафного, Руслан Зубков виграв позиційну боротьбу в воротарському майданчику в захисників волочиської команди і головою переправив м’яч у ворота – 1:0.

«Агробізнес», пропустивши гол, продовжував демонструвати атакуючий футбол. І команді Олександра Чижевського вдалося врятуватися від поразки. На 86 хвилині матчу команда заробила штрафний, і Руслан Черненко із метрів 27-ми потужно пробив у «дев’ятку» воріт «Краматорська» - 1:1.

Більше голів у цьому матчі не було. Отож нічия. Тепер в «Агробізнеса» 19 очок і вже 11 місце в турнірній таблиці. Щоправда, вже завтра, 13 листопада, відбудуться й інші матчі 18 туру, а тому волочиська команда може залишити 11 сходинку.

Ну, а ще один представник Хмельниччини в першій лізі – хмельницьке «Поділля», свій матч 18 туру проведе 13 листопада в Дніпрі проти «ВПК-Агро». Господарі поля наразі посідають 14 місце в турнірній таблиці, а хмельничани – 10-те.

А вже в 19 турі обидві наші команди гратимуть вдома. «Поділля» 20 листопада прийматиме «Краматорськ», а «Агробізнес» 22 листопада зіграє з житомирським «Поліссям».

Читайте також:

У Хмельницькому спортивна школа отримає сучасний стадіон
«Поділля» - «Волинь»: коли тактичні перебудови перервали серію невдач (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую