ye-logo.v1.2

Баскетбол. «Хмельницький» - «Київ-Баскет»: шанс переписати історію

Спорт 2440
Антон Давидюк, капітан БК Хмельницький, минулого сезону грав проти Київ-Баскета, але в складі БК Одеса
Антон Давидюк, капітан БК Хмельницький, минулого сезону грав проти Київ-Баскета, але в складі БК Одеса. Фото: з архіву

У гості до хмельничан завітає учасників Єврокубків.

Вже цієї середи, 5 січня, у Хмельницькому пройде матч 1/8 фіналу Кубка України з баскетболу. Вперше на цій стадій змагань зіграє баскетбольний клуб «Хмельницький». Ну, а суперником хмельничан стане «Київ-Баскет» - команда, яка грає в Суперлізі та є учасником Кубка Європи ФІБА.

«Враховуючи, що середа робочий день, ми вирішили призначити матч на пізнішу годину, - каже президент федерації баскетболу в Хмельницькій області Денис Поворознюк. – То ж запрошую усіх шанувальників баскетболу підтримати нашу команду 5 січня о 19.00 у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Новатор».

Зауважимо, що вхід на матч платний - ціна квитка 50 гривень.

Суперник у хмельничан доволі не простий. «Київ-Баскет», який неодноразово був призером чемпіонату України, у нинішній першості в Суперлізі посідає третє місце. Команда, яку очолює латвійський тренер Айнарс Багатскіс, продовжує виступати ще й Кубку Європи ФІБА, де має шанси пройти до плей-оф.

Кияни, на відміну від хмельничан, мають доволі насичений ігровий графік. Адже свій крайній матч провели 24 грудня в Суперлізі, вигравши в «Черкаських мавп» з рахунком 85:68, тоді як БК «Хмельницький» в вищій лізі 11-12 грудня двічі переміг «Львівську політехніку». А потім матчі в Одесі не зіграв через те, що їх перенесли. То ж чи не завадить ця тривала пауза господарям у грі проти киян – відповідь, можливо, отримаємо 5 січня.

Нагадаємо, володаря путівки до чвертьфіналу визначать за результатом одного матчу. А отже БК «Хмельницький», який вперше дійшов до 1/8 фіналу Кубка України, якщо виграє в «Київ-Баскета», то перепише власну ж історію.

Читайте також: Хмельницькі баскетболісти виступили на етапі Кубка України 3х3

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую