ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» провели перші контрольні матчі

Спорт 2236
5 лютого Поділля знову зіграє з Нивою в Вінниці
5 лютого Поділля знову зіграє з Нивою в Вінниці. Фото: ілюстративне з архіву

Хмельничани зіграли в Вінниці, волочиська команда – в Львові.

2 лютого хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес», які готуються до весняної частини чемпіонату України з футболу в першій лізі, провели свої перші контрольні матчі. «Поділля» в Вінниці грало проти друголігової «Ниви», а «Агробізнес» у Львові – проти чемпіона Львівщини «Юності».

«Результат матчу в Вінниці ми не беремо до уваги, - сказав журналісту сайту «Є» головний треер «Поділля» Віталій Костишин. – Адже наші хлопці, по суті, вперше у цьому році вийшли на поле, бо в Хмельницькому все засніжене і немає поки умов для роботи з м’ячем. Крім того, у грі проти «Ниви» ми переглянути багатьох гравців, які приїхали в надії, що зможуть стати гравцями «Поділля». Хто вони? Поки немає сенсу називати прізвища, адже ми і надалі переглядатимемо футболістів, щоб відшукати підсилення для нашої команди».

«Поділля» програло «Ниві» 2:1. А єдиний гол у ворота вінничан забив Ігор Карпенко. Попереду на хмельничан очікує ще один спаринг із вінничанами – 5 лютого. І знову у Вінниці.

«Агробізнес» також не зміг здолати суперника, поступившись з рахунком 2:1. Голом у ворота «Юності» відзначився Артур Думанюк. Попереду на команду Олександра Чижевського очікує ще один контрольний спаринг у Львові – 5 лютого проти «Карпат».

Нагадаємо, «Поділля» та «Агробізнес» свої перші офіційні матчі в 2022 році мають провести 19 березня (базова дата туру). «Агробізнес» у Волочиську прийматиме тернопільську «Ниву», а «Поділля» в Хмельницькому – криворізький «Кривбас». А в середині лютого команди вирушать на збори до Туреччини.

Читайте також: Ян Морговський не в Ізраїлі, а в житомирському «Поліссі»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую