ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» виграли свої матчі

Спорт 2546
Агробізнес переміг Карпати завдяки голу, який забив гравець на перегляді
Агробізнес переміг Карпати завдяки голу, який забив гравець на перегляді. Фото: fcab.com.ua

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» виграли свої матчі

Хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» зіграли другі контрольні матчі, готуючись до весняної частини чемпіонату України з футболу в першій лізі. «Поділля» знову грало у Вінниці проти «Ниви», а «Агробізнес» у Львові – проти «Карпат». І цього разу обидві команди з Хмельниччини святкували перемоги.

«Поділля», яке 2 лютого поступилося «Ниві» 1:2, вже 5 лютого знову завітало до Вінниці, щоб вдруге зіграти з вінничанами. І цього разу команда Віталія Костишина здоубла перемогу з рахунком 2:1. Рахунок у матчі на 23 хвилині відкрив Ігор Карпенко, але «Нива» на початку другого тайму, завдяки влучному удару Тимофія Брижчука, відновила його. Утім, на 60 хвилині хмельничани знову забили – відзначився Артем Панасенков. У підсуку «Поділля» перемогло 2:1. Попереду на хмельничан очікує ще один спаринг – 10 лютого в Івано-Франківську проти «Прикарпаття».

А ось «Агробізнес», після поразки 2 лютого від чемпіона Львівщини «Юності» з рахунком 0:1, знову завітав до Львова. Цього разу команді Олександра Чижевського протистояли львівські «Карпати». У цьому матчі все вирішив один год, який забила команда з Волочиська на 81-хвилині. Його забив гравець, який перебуває на перегляді. Вже 8 лютого «Агробізнес» знову гратиме у Львові. Цього разу проти луцької «Волині».

Нагадаємо, «Поділля» та «Агробізнес» свої перші офіційні матчі в 2022 році мають зіграти19 березня проти криворізького «Кривбасу» та тернопільської «Ниви» відповідно. У середині лютого обидві команди вирушать на збори до Туреччини.

Читайте також: Олімпіада в Пекіні: де і коли дивитися змагання за участі українських спортсменів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую