ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» в Туреччині зіграє, як мінімум, з трьома іноземними клубами

Спорт 2280
Не виключено, що Поділля в Туреччині зіграє ще й з ФК Краматорськ, який також перебуває на зборах на Середземному морі
Не виключено, що Поділля в Туреччині зіграє ще й з ФК Краматорськ, який також перебуває на зборах на Середземному морі. Фото: ілюстративне з архіву

Хмельничани визначилися з найближчими контрольними матчам на зборах.

Хмельницьке «Поділля», яке з 12 лютого перебуває в турецькому Белеку, готуючись до весняної частини чемпіонату України в першій лізі, 15 лютого проведе свій перший спаринг на зборах. Про це журналісту сайту «Є» розповів головний тренер команди Віталій Костишин.

«Вже точно можу сказати, що 15-го зіграємо з командою з Узбекистану, 17-го – з Норвегії, а 22-го – з Польщі, - каже Віталій Володимирович. – Окрім цих матчів, плануємо ще три. Але поки не буду називати команди, оскільки ми ще домовляємося. Зазначу, що є бажаючі зіграти з нами й українські клуби, які також тут у Туреччині».

Отож, 15 лютого суперником «Поділля» стане узбецький «Кизиклум», який виступає в найвищому дивізіоні своєї країни Суперлізі. У чемпіонаті своєї країни в 2021 році ця команда посіла 9 місце та нині готується до нового сезону в Суперлізі.

17 лютого хмельничани зіграють із норвезьким клубом «Скід». Ця команда є представником третього дивізіону своєї країни. Ну, а 22 лютого «Поділля» планує провести матч проти представника 4 дивізіону чемпіонату Польщі – «Вєчисти» з Кракова.

Також, у складі «Поділля» з’явився ще один новий футболіст, з яким вже уклали угоду (раніше ми вже писали про декількох новобранців команди)  Це 21-річний камерунець Вандже Джомз Івс Веслі, який до цього виступав у чемпіонаті Канади. «Веслі може зіграти як на лівому, так і на правому фланзі півзахисту», - розповів про новачка Віталій Костишин.

Нагадаємо, «Поділля», яке в першій лізі посідає 8 місце, відновить змагання в чемпіонаті України 19 березня, коли в Хмельницькому зіграє проти криворізького «Кривбасу».

Читайте також: Баскетбол. «Хмельницький» - «Маріуполь»: дві домашні розгромні перемоги

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую