ye-logo.v1.2

Футбол. Тренер «Поділля» розповів про матч із «Прикарпаттям» та збори в Туреччині

Спорт 2726
Віталій Костишин, головний тренер Поділля, каже, що його команда в Туреччині планує провести 6 контрольних матчів
Віталій Костишин, головний тренер Поділля, каже, що його команда в Туреччині планує провести 6 контрольних матчів. Фото: з архіву

Хмельницький клуб завершив перший етап підготовки до весняної частини чемпіонату України з футболу в першій лізі.

Хмельницьке «Поділля» провело свій третій контрольний матч перед вильотом на збори в Туреччині. 10 лютого хмельничани в Івано-Франківську зіграли із «Прикарпаттям». Цей матч завершився внічию 0:0. Утім, наставник подолян залишився задоволеним спарингом, про що сам розповів журналісту сайту «Є».

«Гра була спокійною, ми переглянули потенційних новачків, словом залишилися задоволені спарингом, - сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Дуже вдячні івано-франківській команді за гостинність».

Вже 12 лютого хмельницька команда вирушає на закордонні збори до Туреччини. «Будемо готуватися в Туреччині до 5 березня, - продовжує Віталій Володимирович. – Ми запланували провести шість спарингів, але поки суперників не можу назвати, оскільки ще не з усіма підписали угоди на проведення контрольних поєдинків. Єдине, що вже точно відомо – одна гра буде з представником чемпіонату Узбекистану».

До Туреччини, найімовірніше, полетять лише ті футболісти, з яким вже підписані контракти. А це і нові футболісти, з якими днями уклали угоди – голкіпер Володимир Кринський (ексгравець «Інгульця» та «Волині»), захисник Емін Сафіханов з «Гірника-Спорту», півзахисник Ярослав Ямполь (ексгравець «Металісту-1925» та «Гріника-Спорту) та нападник Сергій Машталер з ФК «Ужгород». Однак тренерський штаб «Поділля» на цьому не припинятиме селекційну роботу.

Нагадаємо, що «Поділля» до матчу із «Прикарпаттям», двічі зіграло з вінницькою «Нивою». В одній грі поступилися 1:2, в іншій перемогли 2:1. Ну, а свій першbй офіційний матч в 2022 році «Поділля», яке в першій лізі посідає 8 місце, має зіграти19 березня в Хмельницькому проти криворізького «Кривбасу», який йде на другій позиції.

Читайте також: Футзал. Дві команди з Хмельниччини вийшли до «Фіналу восьми»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую