ye-logo.v1.2

У Хмельницькому організовуватимуть благодійні аукціони на підтримку війська

Спорт 1716
ставку на перший лот можна зробити до 6 квітня
ставку на перший лот можна зробити до 6 квітня. Фото: з фейсбука управління молоді та спорту Хмельницької міської ради

Свої експонати на торги пропонує музей футболу.

У Хмельницькому оголосили про початок благодійних аукціонів, кошти від яких будуть повністю спрямовані на потреби Збройних Сил України. Започаткували таку ініціативу музей футболу Хмельницького спільно із міською радою.

Сьогодні, 30 березня, аукціон стартував. Лот №1 – ігрова футболка з номером «9» півзахисника київського «Динамо» Віталія Косовського. В цій футболці він грав в одному з матчів Ліги Чемпіонів. Стартова ціна – 1 000 гривень.

Аукціон проходить на офіційній сторінці управління молоді та спорту Хмельницької міської ради у фейсбуці. Учасники аукціону свою ставку на лот можуть вказувати у коментарях під дописом.

Переможця визначатимуть 6 квітня о 21:00 за найвищою ставкою.

Довідково: Віталій Косовський — український футболіст, півзахисник київського «Динамо» кінця 90-х років 20 століття. Виступав за збірну України. 2019 року був головним тренером полтавської «Ворскли». Заслужений тренер України.

Спортсмен був вихованцем ДЮСШ у Нетішині. Виступи у великому футболі розпочав з Другої ліги СРСР, граючи за хмельницьке «Поділля». Потім грав за «Ниву» (Вінниця). З літа 1994 виступав за «Динамо» Київ, де відразу став основним гравцем.

У дебютному сезоні він зіграв 27 ігор у чемпіонаті, в яких забив 6 голів, а також зіграв 7 матчів у Лізі чемпіонів і забив один гол, вигравши також своє перше чемпіонство, яке також здобував з командою і наступні п'ять років. Всього у складі «біло-синіх» відіграв 131 матч і забив 20 голів. Автор одного з м'ячів у ворота мюнхенської «Баварії» під час півфіналу Ліги чемпіонів 1998/99 року, найвищого результату в історії українських команд в цьому турнірі. Всього у єврокубках зіграв 42 матчі, забив 4 голи. Останні роки кар'єри практично не грав через травми і завершив професійну кар'єру 2003 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую