ye-logo.v1.2

Гроші для ЗСУ: у Хмельницькому за 52 тисячі гривень продали футболки гравців «Динамо»

Спорт 2487
Усі кошти від продажу спрямують на потреби ЗСУ
Усі кошти від продажу спрямують на потреби ЗСУ. Фото: зі сторінки управління міської ради у Фейсбуці

Наразі продається лот №3 — футболка з автографом українського футболіста Олега Гусєва.

У Хмельницькому за допомогою благодійних аукціонів збирають гроші на підтримку військових. Лоти — це футболки відомих українських спортсменів, за які вдалось отримати вже 52 000 гривень, повідомляють в управлінні молоді та спорту міської ради.

«Зібрані кошти підуть на потреби наших Збройних сил! Дякуємо переможцям за миттєву оплату лотів і переказ коштів на рахунок БФ "Волонтери Поділля"», — йдеться у повідомленні.

Що продали?

В управлінні розповіли, що на аукціоні продали вже два лоти.

Лот №1 – ігрова футболка з номером «9» півзахисника київського «Динамо» Віталія Косовського, в якій він грав безпосередньо в одному з матчів Ліги Чемпіонів – куплено на аукціоні за 22 000 гривень.

Лот №2 – ігрова футболка із номером «1» та особистим автографом воротаря, який всю ігрову кар’єру провів у клубі «Динамо» Олександра Шовковського. Він посідає сьоме місце серед футболістів, які провели найбільше матчів за Національну збірну України – придбано за 30 000 грн.

Старт нового аукціону

Наразі в управлінні молоді та спорту міської ради оголосили про старт нового аукціону.

Лот №3 – ігрова футболка із номером «20» та автографом українського футболіста, флангового півзахисника, який більшу частину кар’єри провів у київському ФК «Динамо» - Олега Гусєва.

Стартова ціна — 1000 гривень.

Аукціон стартує 8 квітня на офіційній сторінці Управління молоді та спорту ХМР у Фейсбуці. У коментарях вказуйте вашу ставку за лот. Переможця визначать 11 квітня о 20.00 за найвищою ставкою.

Нагадаємо, перший благодійний аукціон стартував 30 березня. Кошти від продажу лотів будуть повністю спрямовані на потреби Збройних Сил України. Започаткували таку ініціативу музей футболу Хмельницького спільно із міською радою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую