ye-logo.v1.2

У Хмельницькому на аукціоні на підтримку військових продали футболку гравця збірної за 100 тисяч гривень

Спорт 3249
Футболку для аукціону надав міський голова
Футболку для аукціону надав міський голова. Фото: управління молоді та спорту міськради

За ці гроші для ЗСУ придбають автомобіль.

На благодійному аукціоні у Хмельницькому продали футболку гравця збірної України Олександра Зінченка за 100 тисяч гривень. Причому стартова ціна була значно меншою — 1000 гривень.

Як розповіли в управлінні молоді та спорту міськради, лот для аукціону на підтримку військових надав міський голова Олександр Симчишин. Футболку з №17 гравця збірної України Олександра Зінченка та автографами футболістів очільнику міста подарували минулого року.

Це вже не перша ігрова футболка, яку продали на благодійному аукціоні, втім, на неї полювало чимало охочих. Упродовж кількох днів ставки шалено зростали, навіть заступник міського голови Василь Новачок пропонував 45 тисяч гривень. Передостання ціна, яку висунув Андрій Гарматюк, — 76 тисяч гривень. Однак, ставку Дмитра Матусова в 100 тисяч гривень уже не перевершив ніхто.

Як розповідає переможець аукціону Дмитро Матусов, цю футболку він купив у складчину з братом, і кошти на благодійний рахунок вже перерахували.

«Це я футбол більше люблю, брат тільки скинувся зі мною. По-перше, класна футболка, по-друге, і допомогти хочеться волонтерам», — каже Дмитро Матусов.

Свою нову й таку цінну футболку Дмитро планує повісити у робочому кабінеті

Нагадуємо, що всі кошти від аукціону підуть на потреби ЗСУ, наразі волонтери планують придбати чергову автівку для наших захисників.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую