ye-logo.v1.2

«Після цього чемпіонату немає позитивних вражень», - хмельницька легколатлетка Марина Бех-Романчук

Спорт 3063
Марина Бех-Романчук у секторі стрибків у довжину на чемпіонаті світу в США увійшла до вісімки кращих
Марина Бех-Романчук у секторі стрибків у довжину на чемпіонаті світу в США увійшла до вісімки кращих. Фото: https://www.facebook.com/marisha.bex

Хмельничанці не вдалося стати призеркою чемпіонату світу з легкої атлетики.

У США завершилася легкоатлетична першість світу. І в останній змагальний день 25 липня у фіналі сектору стрибків виступала хмельничанка Марина Бех-Романчук, яка до цього без проблем подолала кваліфікацію та була однією з претенденткою на нагороди. Утім, Марина у підсумковому протоколі посіла восьме місце з результатом 6 метрів 82 сантиметри.

Початок фіналу для хмельничанки був доволі непоганим. Адже у першій спробі вона стрибнула на 6,79 метри та очолила змагання. Ось тільки потім суперниці Бех-Романчук додавали у своїх результатах, а Марина чотири поспіль спроби мала заступ. І лише в заключній шості спробі показала 6,82 метри, яких вистачило на восьме місце.

Чемпіонкою світу стала німкеня Малайка Міхамбо (7,12 метри), «срібло» у нігерійки Есе Бруме (7,02 метри), «бронза» в Летіції Оро Мело з Бразилії (6,89 метри).

«На жаль, після цього чемпіонату немає позитивних вражень, - цитує слова Марина Бех-Романчук після змагань пресслужба Федерації легкої атлетки України. - Так, чудовий стадіон, публіка, організація, але ж мова зараз не про те. У фіналі зі стрибків у довжину я зробила все, що могла. Заступи? Це найболючіше питання. Якби я знала на нього відповідь, вже давно б це виправили».

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук на цьогорічного чемпіонаті світу змагалася ще в потрійному стрибку. У фіналі змагань вона посіла 11 місце.

Читайте також: Юні легкоатлети з Хмельниччини виступлять на Олімпійському фестивалі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую