ye-logo.v1.2

Легкоатлет зі Старокостянтинова на Олімпійському фестивалі покращив свій рекорд

Спорт 1818
Роман Горбачов, тренером якого є Олександр Вербицький (ліворуч), став четвертим на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі
Роман Горбачов, тренером якого є Олександр Вербицький (ліворуч), став четвертим на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі. Фото: ілюстративне з фейсбуку Майї Булавко

Але фінішував за крок до бронзової медалі.

У словацькій Банській Бистриці завершився перший змагальний день XVІ Європейського юнацького олімпійського фестивалю. І вперше на міжнароднй арені виступив юний легкоатлет зі Старокостянтинова Роман Горбачов. Він змагався у спортивній ходьбі на дистанції 5 тисяч метрів. Роман фінішував четвертим, встановивши свій особистий рекорд – 22 хвилини 16,43 секунди.

«На мою думку, ЄЮОФ потрібен для того, щоб ми побачили в кого який характер. І той, хто має характер, в майбутньому може досягти гарних результатів. Роман показав залізний характер – і це найцінніше. Ми бачили якою складною була боротьба і якими важкими були для нього останні метри. Він не здавався до останнього кроку», - словами старшого тренера легкоатлетичної збірної України Олексія Касьянова навели у пресслужбі відділення Національного Олімпійського комітету в Хмельницькій області.

Нагадаємо, на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі Україну представляють 46 атлетів. Серед них Роман Горбачов, вихованець Старокостянтинівської дитячо-юнацької спортивної школи, та Володимир Лісіцький, вихованець Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді.

Читайте також: Юний хмельницький тенісист став бронзовим призером чемпіонату Європи

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую