ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Буковина»: з кадровими проблемами та без голів

Спорт 2102
Сергій Чернобай, голкіпер Епіцентру, зберіг свої ворота сухими в матчі проти Буковини
Сергій Чернобай, голкіпер Епіцентру, зберіг свої ворота сухими в матчі проти Буковини. Фото: з архіву

Команда з Хмельниччини вже третій матч поспіль не вдається здобути перемогу.

15 жовтня в Дунаївцях кам’янець-подільський «Епіцентр» зіграв свій восьмий матчу чемпіонаті України серед команд Vbet UA Перша. Суперником подолян, які посідають третє місце в групі «А», стала чернівецька «Буковина», яка йшла на сьомій позиції, маючи в активі по одній перемозі та нічиєї, а також 5 поразок. Утім, буковинцям вдалося вивезти очки з Дунаївців, зігравши внічию 0:0.

«Епіцентр», який в першому турі в Чернівцях перемагав «Буковину» 2:1, і цього разу був налаштований на перемогу. Щоправда, тренерський штаб мав кадрові проблеми перед матчем. Олександр Жмуйда у попередньому турі в грі проти «Прикарпаття» отримав травму і пройшов на матч проти буковинців на милицях. Ще ряд футболістів захворіли, а тому дехто хоч і з’явився в другому таймі, але були далекими від своїх кращих кондиціях.

«Дякую хлопцям, що вони взагалі вийшли на поле. Я ж не можу людей змусити, коли вони хворі, але це їхня ініціатива була – допомогти команді, за що їм вдячний. А щодо тих, хто сьогодні вийшов, нехай деякі задумаються. Не можуть 11 чоловік тягнути все на собі. Але це життя футбольне. Я дякую команді, так обставини склалися. Щоб вигравати, потрібно забивати», - вже після матчу сказав головний тренер «Епіцентра» Сергій Нагорняк.

Моменти в господарів були. Щоправда, в другому таймі. Але ні Стень, ні Буряк не реалізували їх. А ось гості ще в першому таймі вразили ворота господарів, але арбітр не зарахував гол, оскільки зафіксував у Жумиги фол у нападі. Та навіть під завісу матчу «Буковина» могла вирвати перемогу, провівши швидку атаку, яка завершилася ударом Комісара. «Епіцентр» врятував голкіпер Сергій Чернобай, який з другої спроби накрив м’яч.

«Очко на виїзді з суперником, який знаходиться на 3 місці, який обіграв «Карпати» на виїзді – позитивний результат», - після гри сказав головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук.

Після 8 турів у «Епіцентра» 14 очок та третє місце в таблиці. Наступний матч команда зіграє 22 жовтня в Житомирі проти «Полісся», яке очолює турнірну таблицю з 22 очками, маючи в активі сім перемог та одну нічию. Нагадаємо, у 2 турі «Полісся» в Дунаївцях перемогло «Епіцентр» 2:1.

Читайте також: Легенди українського футболу зіграли в Хмельницькому (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую