ye-logo.v1.2

Хмельницький спецпризначинець Артур Гончаренко став чемпіоном України з універсального бою

Спорт 2544
Артур Гончаренко здобув першість на змаганнях з універсального бою
Артур Гончаренко здобув першість на змаганнях з універсального бою. Фото: з Фейсбук-сторінки поліції Хмельницької області

Змагання відбулися у Чернівцях.

Протягом 8-9 квітня у Чернівецькому фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія» проходив Чемпіонат України з універсального бою. Хмельницькі спортсмени показали гарні результати. Про це інформують у поліції Хмельницької області.

«Приємно, що спортсмени Хмельницької області посіли друге загальнокомандне місце. А поліцейський роти поліції особливого призначення ГУНП в Хмельницькій області Артур Гончаренко переміг у ваговій категорії до 85 кг у розділі «лайт», – йдеться у дописі на Фейсбук-сторінці правоохоронців.

Команда з Хмельниччини посіла друге місце на Всеукраїнських змаганнях у Чернівцях. Фото: з Фейсбук-сторінки поліції Хмельницької області.

У поліції також повідомляють, що в змаганнях взяли участь більше 300 кращих бійців з 14 команд. Крім того, Артур Гончаренко вкотре підтвердив свій спортивний статус на найбільших змаганнях з універсального бою. Нагадаємо, він є майстром спорту міжнародного класу, призером та чемпіоном світу з цього виду єдиноборств.

Щирі вітання нашим спортсменам з вагомою перемогою.

Читайте також: Футбол. Перший домашній матч «Епіцентра» та сенсація в Житомирі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую