ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» провели чергові спаринги

Спорт 3137
Станіслав Василенко з Оболоні виступатиме на правах оренди за хмельницьке Поділля
Станіслав Василенко з Оболоні виступатиме на правах оренди за хмельницьке Поділля. Фото: з архіву

Обидві команди продовжують підготовку до чемпіонату України в першій лізі.

Сьогодні, 1 липня, два клуби з Хмельниччини зіграли контрольні поєдинки в рамках підготовки до нового сезону чемпіонату України з футболу в першій лізі. Волочиський «Агробізнес» вдома приймав тернопільську «Ниву», а хмельницьке «Поділля» у Винниках грало проти львівського «Руху».

Для «Агробізнеса» ця гра стала вже четвертою. Після нічиї на Тернопільщині з «Агроном» 0:0, перемоги в Волочиську над «Поділлям» 2:1 та нічиєї у Львові з «Карпатами» 1:1, команда Олександр Чижевського зіграла в рідних стінах із «Нивою».

У першому таймі команди голи не забивали. А ось у другому… Спочатку «Нива» відкрила рахунок, згодом «Агробізнес» зрівняв – відзначився гравець на перегляді. Та під завісу матчу команда з Волочиська пропустила дві результативні атаки та дозволила «Нива» забити ще два голи, один із яких із пенальті.

Свій наступний контрольний матч «Агробізнес» планує провести 7 липня в Дунаївцях проти «Епіцентра».

А ось «Поділля» зіграло свій третій спаринг у міжсезонні. Після поразок від «Агробізнеса» та «Епіцентра» з однаковим рахунком 2:1, сьогодні хмельничани протистояли клубу Прем’єр-ліги – львівському «Руху».

Тренерський штаб «Поділля» продовжує переглядати футболістів, які б захищали кльори клубу в новому сезоні. І в нинішньому матчі знову було багато незнайомих хмельницьким вболівальникам гравців. Але були й досить знаоймі. Насамперед – зіграв один із лідерів команди позаминулого сезону Віталій Каверін, який минулий чемпіонат провів у Польщі. Утім, поки що Каверін не підписав контракт із «Поділлям», але це, можливо, питання найближчого часу. Втретє поспіль за «Поділля» зіграв і вихованець хмельницького футболу Гліб Савчук, який минулого сезону став чемпіоном України в складі «Руху U-19». Зіграв сьогодні й Олег Веремієнко, який в сезоні 2021/2022 років виступав за «Поділля», але також належить «Руху».

Щодо гри, то львів’яни відкрили рахунок у матчі на 34 хвилині, коли навіс зі штарфного головою вдало замкнув ексгравець «Агробізнеса» Роман Дідик. Ще через 6 хвилин «Рух» знову забив і рахунок став 2:0. Та перед систком на перерву «Поділля» відіграло один гол. Хмельничани вивели віч на віч форварда Станіслава Василенко і той забив для себе третій гол у третьому матчі за «Поділля». Саме 22-річний Василенко і був тим гравцем на перегляді, який забивав у ворота «Агробізнеса» та «Епіцентра». І ось відзначився в третьому поспіль матчі. «Станіслав Василенко належить київській «Оболоні». Але ми домовилися, що цей футболіст гратиме за нас на правах оренди», - після матчу проти «Руху» розповів головний тренер «Поділля» Віталій Костишин

Ну, а матч на Львівщині так і завершився перемогою «Руху» з рахунком 2:1.

Свій наступний спаринг «Поділля» проведе 5 липня в Хмельницькому. Суперником стане кам’янець-подільський «Епіцентр».

Читайте також - «Епіцентр» - «Поділля»: підготовка до вирішальних матчів триває (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую