ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» у Волочиську зіграв контрольний матч із вінницькою «Нивою»

Спорт 2389
Віталій Равлик у спраингу проти вінницької Ниви забив два голи
Віталій Равлик у спраингу проти вінницької Ниви забив два голи. Фото: з архіву

Подоляни здобули третю перемогу в товариських поєдинках, готуючись до нового сезону.

Сьогодні, 18 липня, в Волочиську місцевий «Агробізнес» провів свій сьомий спаринг у рамках підготовки до чемпіонату України в першій лізі. В гості до подолян завітав представник другої ліги - вінницька «Нива». «Агробізнес», який до цього спарингу в контрольних матчах мав дві перемоги, дві нічиїх та стільки ж поразок, здолав вінничан з рахунком 3:1.

Перший тайм поєдинку видався безгольовим. А ось у другій половині матчу команди забили чотири голи на двох. І, що цікаво, саме футболісти «Ниви» відкрили рахунок, коли на 61 хвилині відзначився вже ексгравець кам’янець-подільського «Епіцентру» Олег Ничипоренко, який перебуває на перегляді в вінницькому клубі. До слова, Ничипоренко у своїй кар’єрі грав і за «Агробізнес» - було це в 2019 році.

Але втримати свою перевагу вінничанам не вдалося. Вже через 5 хвилин Роман Кузьмин, який минулого сезону грав за івано-франківське «Прикарпаття», відновив рівновагу. Ба більше, минуло ще кілька хвилин, і на 72 хвилині матчу Віталій Равлик, який раніше виступав за «Юність» в чемпіонаті Львівської області, вивів свою нову команду вперед. Він же і встановив остаточний рахунок на 83 хвилині, оформивши дубль у грі.

Попереду на «Агробізнес» очікує заключний товариський матч у міжсезонні. 21 липня команда Олександра Чижевського зіграє на виїзді проти представника Прем’єр-ліги – львівського «Руху», який нещодавно грав із ще одним представником Хмельниччини – «Епіцентром». Той спаринг завершився внічию 0:0.

Нагадаємо, чемпіонат України з футболу в першій лізі розпочнеться 28 липня. Участь у ньому візьмуть три команди з Хмельницької області – «Агробізнес», «Епіцентр» та «Поділля».

Читайте також: «Поділля» та «Агробізнес» зіграли чергові контрольні матчі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую