ye-logo.v1.2

Футбол. «Дружба» - «Поділля»: повернення Пріхни та пошук оптимального складу

Спорт 1941
Дмитро Пріхна (у білій формі), який грав у Польщі, повернувся до хмельницького Поділля
Дмитро Пріхна (у білій формі), який грав у Польщі, повернувся до хмельницького Поділля. Фото: з архіву

Хмельничани провели черговий контрольний матч.

Сьогодні, 19 липня, в Тернополі хмельницьке «Поділля» зіграло товариський поєдинок проти «Дружби» з Мирівки Київської області. Хмельничани готуються до повернення в першу лігу, а ось їхній суперник – до дебюту в Професіональній футбольній лізі.

Якщо в попередній товариській грі «Поділля» в Чернівцях переграло «Буковину» 3:0, то нині в Тернополі хмельничани поступилися з рахунком 0:1. «Особливої уваги на рахунок не дивлюся, для мене головне те, як виглядає команди. А сьогодні вона була розбалансованою, багато чого не вистачало, - у коментарі сайту «Є» після гри сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Але ми в пошуках оптимального складу, тому під час гри пробували футболістів на різних позиціях, награвали різноманітні зв'язки. Попереду багато роботи, ось тільки часу замало».

У цьому матчі тренерський штаб «Поділля» задіяв 5 футболістів, які перебувають на перегляді. А з капітанською пов'язкою команду на матч вивів Дмитро Пріхна, який виступав за хмельничан в сезоні 2021/2022 років. Дмитро повернувся з Польщі й готовий знову допомагати «Поділлю».

Щодо самої гри, то перший тайм не був багатим на гольові моменти. А ось на початку другого – хмельничани діяли активніше та гостріше. Утім втілити свою перевагу в забитий м'яч не змогли. «Дружба» ж на 75 хвилині заробила штрафний в 19-метрах від воріт гостей, який реалізував Олексій Бандурін. «Поділля» мало шанси відігратися, але свої моменти не реалізувало. Отож, матч «Дружба» - «Поділля» завершився з рахунком 1:0.

«Ми продовжуємо пошуки оптимального складу, - продовжує Віталій Костишин. – Тому запаланували ще один спаринг. Зіграємо 24 липня на СК «Поділля» із «Колос» із Полонного».

Читайте також: «Поділля» - «Нива»: перший переможний спаринг та знайомі обличчя (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую