ye-logo.v1.2

Хмельничани вибороли низку медалей у складі збірної України на чемпіонаті світу з кульової стрільби

Спорт 1914
Ігор Кізима та Денис Баблюк стали чемпіонами світу у стрільбі з малокаліберної гвинтівки у змаганні дуетів
Ігор Кізима та Денис Баблюк стали чемпіонами світу у стрільбі з малокаліберної гвинтівки у змаганні дуетів. Фото: з сайту Хмельницької ОДА

Змагання проходили з 14 по 31 серпня в Баку.

Дванадцять медалей – 10 золотих та 2 срібні - саме такий здобуток спортсменів з Хмельниччини на чемпіонаті світу з кульової стрільби. Про це повідомляють в пресслужбі Хмельницької облдержадміністрації.

Змагання проходили в Баку (Азербайджан), а за першість у цьому виді спорту змагалися 520 спортсменів із 73 країн світу. У складі національної збірної України виступали двоє спортсменів з Хмельниччини: заслужений майстер спорту України Ігор Кізима і майстер спорту України міжнародного класу Денис Баблюк.

Ігор Кізима та Денис Баблюк стали чемпіонами світу у стрільбі з малокаліберної гвинтівки по рухомій мішені на 50 метрів у змаганні дуетів. В індивідуальному заліку Ігор Кізима в цій вправі виборов «срібло».

Майстер спорту України міжнародного класу Денис Баблюк

Заслужений майстер спорту України Ігор Кізима

Результати спортсменів з Хмельниччии виявились найбільш вагомими серед представників інших областей, що дозволило збірній України посісти на чемпіонаті II загальнокомандне місце, пропустивши вперед лише команду Китаю.

Тренує спортсменів Заслужений тренер України Петро Бардецький.

Читайте також: Футбол. «Агробізнес» зіграв із «Поділлям», «Епіцентр» - зазнав першої поразки

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую