ye-logo.v1.2

Чемпіонат області з футболу: лідер збільшив свою перевагу

Спорт 2198
Колос із Полонного здобув свою 13 перемогу в чемпіонаті Хмельницької області з футболу 2023 року
Колос із Полонного здобув свою 13 перемогу в чемпіонаті Хмельницької області з футболу 2023 року. Фото: з архіву

В обласній першості пройшли матчі 15 туру.

Вчора, 13 вересня, відбувся один із п'яти поєдинків чергового туру чемпіонату Хмельницької області з футболу. Ще три – зіграли кількома днями раніше. А ось матч теофіпольської «Іскри» проти ФК «Антоніни» перенесли поки на невизначений термін. Отож, коротко про 15 тур.

Ще 9 вересня пройшли три матчі, в яких було зафіксована дві нічиїх та одна гостьова перемога У Білогір'ї «Перлина Поділля» приймала хмельницьке «Поділля». Команди не виявили переможця та й голів не забивали – нічия 0:0.

Певною сенсацію можна назвати результат гри в Городку, де місцева «Вікторія» приймала одного з лідерів першості – «Случ» із Красилова. Городоцька команда до цього поєдинку ще не відбирала очок в іннших суперників, хоча і має три бали в активі. Але це – технічна перемога над ФК «Дунаївці». І ось у 15 туру «Вікторія» змогла здобути вольову нічию. Адже «Случ» до 72 хвилини перемагав господарів, завдяки голам Гора Захаряна та Павла Середюка. Та втримати цю перевагу не зміг. На 72 хвилині Ян Костенецький та на 75 хвилині Дмитро Сторожуку відзначилися в воротах «Случа» і допомогли своїй команді зіграти внічию 2:2.

Напруженим виявився і матч між «Оболонню-Чемерівцями» та «Енергетиком-ХАЕС» з Нетішина. Гості вже на 8 хвилині відкрили рахунок (забив Андрій Джурко), але потім господарі не лише відігралися, а й повели в рахунку (на 37 хвилині забив Дмитро Мацигін, а на 44-ій – Олег Милимука). Та нетішинцям вдалося зламати хід поєдинку в другому таймі. Спочатку на 51 хвилині Олег Самойлюк зрівняв рахунок, а на 65 хвилині гол Євгена Плакса приніс перемогу гостям. Отож, 2:3.

ФК «Жищинці» вдома не змогли зупинити лідера змагань – «Колос» із Полонного. Голи Ростислава Морозова, Андрія Наконечного, Богдана Скоцька та дубль Богдана Кашперука принесли гостям 13 перемогу в чемпіонаті. Тож, ФК «Жищинці» – «Колос» 0:5.

Вже 16 вересня мають відбутися матчі 16 туру. ФК «Антоніни» прийматимуть «Колос», а в Красилові «Случ» зіграє з «Іскрою». «Перлина Поділля» вдома прийматиме «Вікторію», а в Хмельницькому «Поділля» зійдеться з ФК «Оболонь-Чемерівці». Ще одна запланована в Нетішині, де «Енергетик-ХАЕС» прийматиме ФК «Жищинці».

Турнірне становище команд станом на 14 вересня:

1. «Колос» - 39 очок (14 матчів)
2. «Случ» - 32 (15)
3. «Іскра» - 32 (14)
4. «Енергетик-ХАЕС» - 29 (14)
5. «Антоніни» - 26 (14)
6. «Оболонь-Чемерівці» - 24 (15)
7. «Поділля» - 21 (15)
8. «Перлина Поділля» - 17 (15)
9. «Жищинці» - 13 (15)
10. «Вікторія» - 4 (15)
11. «Дунаївці» - 3 (20)
12. «Олімп» - всі результати анульовані, сокільки команд Деражні провела менше 50% матчів та знялася з чемпіонату.

Читайте також - Кубок області з футболу: все вирішив один гол

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую