ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: несподіванки в Красилові та Нетішині

Спорт 5461
Юнаки з Поділля в Красилові змогли здолати одного з лідерів чемпіонату області - Случ
Юнаки з Поділля в Красилові змогли здолати одного з лідерів чемпіонату області - Случ. Фото: з архіву

У 17 турі відбулися чотири з п'яти поєдинків.

У чемпіонаті Хмельницької області з футболу пройшли матчі чергового туру. І в двох поєдинках були зафіксовані дещо несподівані результати, адже два претенденти на нагороди змагань програли. До того ж, у рідних стінах.

Зокрема, в Красилові «Случ», який посідає друге місце, приймав юнацьку команду хмельницького «Поділля». І вже на 5 хвилині господарі поля відкрили рахунок, після того, як відзначився Василь Закордонець. Утім, у другому таймі все змінилося. Хмельничани не лише зрівняли рахунок, після голу на 65 хвилині Олега Мосейка, а за кілька хвилин заробили пенальті, який реалізував Олександр Титянін та вийшли вперед. А вже на 74 хвилині Дмитро Козак забив ще один гол у ворота красилівчан. «Случ» - «Поділля» 1:3.

У Нетішині місцевий «Енергетик-ХАЕС», який йде четвертим, але має непогані шанси на медалі, приймав восьму команду першості – «Перлину Поділля» з Білогір'я. У цьому протистоянні також фаворитом вважали господарів. Вони, власне, і відзначилися першими – на 4 хвилині забив Олег Самойлюк. Та вже на 22 хвилині Дмитро Калуков відновив рівновагу, а на 83-ій – Олександр Возніцький приніс гостям перемогу. Завуважимо, що на 90+2 хвилині нетішинці могли зрівняти рахунок, але Богдан Покойовий не реалізував пенальті. Отож, «Енергетик-ХАЕС» - «Перлина Поділля» 1:2.

А ось у Жищинцях, де місцева команд приймала «Оболонь-Чемерівці», обійшлося без несподіванок. Два голи Максима Стрельцова та один м'яч Владиcлава Олійника принесли гостям перемогу. ФК «Жищинці» поступилися «Оболоні-Чемерівцям» 0:3.

А ось матч ФК «Антоніни» – «Вікторія» завершився технічною перемогою господарів. Причина – команда з Городка не приїхала на гру.

Ще один поєдинок 17 туру має пройти 27 вересня в Полонному, де місцевий «Колос» прийматиме «Іскру» з Теофіполя. Гру перенесли, оскільки «Колос» 24 вересня грав у чемпіонаті України серед аматорів – команда з Полонного в Тернополі поступилася «Подолянам» з рахунком 4:1.

Турнірне становище команд:

1. «Колос» - 45 балів (16 матчів)
2. «Случ» - 35 (17)
3. «Іскра» - 32 (15)
4. «Енергетик-ХАЕС» - 32 (16)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 30 (17)
6. «Антоніни» - 29 (16)
7. «Поділля» - 24 (17)
8. «Перлина Поділля» - 23 (18)
9. «Жищинці» - 13 (17)
10. «Вікторія» - 4 (17)
11. «Дунаївці» - 3 (20)
12. «Олімп» - всі результати анульовані, оскільки команд Деражні провела менше 50% матчів та знялася з чемпіонату.

Читайте також: Втрачена перемога «Агробізнеса» та поразка «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую