ye-logo.v1.2

Футбол. Втрачена перемога «Агробізнеса» та поразка «Епіцентра»

Спорт 2251
Агробізнес у Волочиську зіграв внічию з івано-франківським Прикарпаттям
Агробізнес у Волочиську зіграв внічию з івано-франківським Прикарпаттям. Фото: facebook.com/fcab.com.ua

Ще два клуби Хмельниччини зіграли свої матчі в першій лізі.

Вчора, 23 вересня, свої поєдинки 9 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі провели волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр». І жодній з цих команд, як і хмельницькому «Поділлю» днем раніше, яке зіграло внічию з «Буковиною», не вдалося виграти.

До Волочиська в гості приїхало івано-франківське «Прикарпаття». Вже у першому таймі обидві команди створили достатньо небезпечних моментів, які могли б втілитися у голи. Але… на перерву пішли за рахунку 0:0. А вже на старті другої сорокап'ятихвилинки «Агробізнесу» вдалося відкрити рахунок у матчі – відзначився Іван Гаврушко, для якого цей гол став дебютним у першій лізі.

Закрпіти свій успіх волочиська команда не змогла. Як, власне, і зберегти мінімальну перевагу. Вже на 90+3 хвилині, після навісу від кутового прапорця, Дмитро Шинкаренко врятував івано-франківців від поразки. «Агробізнес» - «Прикарпаття» 1:1. «Це футбол, всяке буває. Звісно, не хотілося пропускати в додатковий час, але рахунок, напевно по грі», - після матчу сказав головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський.

У Кам'янці-Подільському «Епіцентр» приймав одного з лідерів групи «А» «Ниву» з Бузової Київської області. І в цьому матчі також було забито два голи. Щоправда, усі вони в ворота «Епіцентра». Вже на 8 хвилині матчу в ворота господарів був призначений пенальті, який реалізував Руслан Паламар. Кам'янчани, намагаючись відігратися, створили декілька моментів, але забити так і не змогли. Тоді як на 28 хвилині «Нива» провела атаку, після якої помилився захисник «Епіцентра» Степан Григоращук. Намагаючись вибити м'яч, він зрізав його у власні ворота. У другом таймі господарі продовжили свої атаки, але реалізувати їх не змогли. Отож, «Епіцентр» - «Нива» 0:2. Після гри головний тренер кам'янчан Сергій Нагорняк підкреслив, що в його команщди було достатньо моментів, щоб забити голи, але гравців підвела майстерність. А те, що його команда другий поспіль матч забиває у власні ворота (у минулому турі в грі з «Прикарпаттям» автоголом відзначився Андрій Беженар), назвав чорною смугою. «Якщо взяти вцілому, то резальтат не логічний, - прокоментував матч із «Нивою» Сергій Нагорняк. – Але футбол жорстокий і ми зобов'язані прийнятий такий результат, який є, і рухатися далі».

Попереду на команди очікують матчі 10 туру. 29 вересня «Поділля» в Хмельницькому прийматиме «Прикарпаття», а «Епіцентр» 30 вересня в Кам'янці-Подільському зіграє з харіквським «Металістом». «Агробізнес» свій матч проведе 1 жовтя в Волочиську проти «Ниви» з Бузової.

Читайте також: Поразки «Поділля» і «Агробізнеса» та вольова нічия «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую