ye-logo.v1.2

Хмельничанка здобула золото на чемпіонаті світу з тенісу серед спортсменів-юніорів

Спорт 2509
Хмельничанка Єва Флєрко змагалася у категорії «Поодинокий розряд» серед юніорок до 18 років
Хмельничанка Єва Флєрко змагалася у категорії «Поодинокий розряд» серед юніорок до 18 років. Фото: Управління молоді та спорту Хмельницької міськради

Для Єви Флєрко це перша перемога на міжнародному рівні.

З 25 по 29 вересня в Греції у місті Херсонісос проходив чемпіонат світу з тенісу серед спортсменів-юніорів з вадами слуху. У ньому брали участь вісім учасниць-юніорок з п'яти країн світу: Австралії, Німеччини, Греції, України і Японії. Збірну України у цих змаганнях представляла вихованка Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №3 Єва Флєрко.

Як йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці управління молоді та спорту Хмельницької міськради, спортсменка змагалася у категорії «Поодинокий розряд» серед юніорок до 18 років.

У фіналі за 2 години 15 хвилини українська тенісистка здобула перемогу над представницею з Японії Сугімото Чіакі з рахунком 4:6, 6:0 та 10:7 у тай брейку. Для Єви Флєрко - це перший фінал на міжнародному рівні і перше золото.

У фіналі українська тенісистка здобула перемогу над представницею з Японії Сугімото Чіакі. Фото: Управління молоді та спорту Хмельницької міськради

Також в останній день змагань, який проходив 29 вересня, у категорії «мікст» Україна-Франція зайняли 1 місце. Результат Чемпіонату для загально української команди - дві золоті та одна срібна медалі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую