ye-logo.v1.2

Волейбол. «Поділля» зіграє в чемпіонаті та Кубку України

Спорт 1376
Максим Турик каже, що волейболісти Поділля у новому сезоні мають боротися за найвищі місця в вищій лізі
Максим Турик каже, що волейболісти Поділля у новому сезоні мають боротися за найвищі місця в вищій лізі. Фото: з архіву

Невдовзі в чоловічій першості з волейболу стартує новий сезон.

Хмельницький волейбольний клуб «Поділля» готується до початку чергового чемпіонату України у вищій лізі, а також до змагань у Кубку України. Команда навіть провела один контрольний матч, на черзі – ще один.

«Ми грали в Тернополі проти представника Професіональної волейбольної ліги України – «Поліції охорони-ЗУНУ-Динамо». Домовилися, що зіграємо 5 партій. Поступилися 4:1, - розповів сайту «Є» граючий тренер ВК «Поділля» Максим Турик. – І вже 20 жовтня зіграємо ще раз з тернополянами, але вже в Хмельницькому. А далі… стартуємо у чемпіонаті».

У нинішній першості в вищій лізі гратимуть 9 команд. Перший тур змагань пройде у Черкасах, де «Поділля» 4-5 листопада зіграє з «Хотинськими козаками» із Чернівецької області та місцевим «Дніпром». Далі – Кубок України. Хмельничанам протистоятимуть дві команди з Івано-Франківщини - ВК «Покуття» зі Снятина та «Горіш» з Делятина, а також «УжНУ-збірна Закарпаття» з Ужгорода. «Ці поєдинки заплановані на 23-26 листопада, а ось де саме – поки немає остаточного рішення. Можливо у Снятині, а може і в Хмельницькому, - каже Максим Турик. – Якщо пройдемо до наступного етапу, то знову ж таки, можливо зіграємо кубкові матчі в нашому місті. Але точно можу сказати, що один із турів у вищій лізі в січні заплановано провести в Хмельницькому».

Щодо гравців, які виступатимуть у новому сезоні, то «Поділлю» вдалося не лише зберегти основних волейболістів з минулого сезона, а й запросити нових. «До нас повернувся досвідчений Володимир Борисенко, також прийшов молодий догравальник зі збірної України U-18 Павло Городюк, - каже граючий тренер «Поділля» Максим Турик. – Як на мене, склад непоганий. Вважаю, що ми маємо боротися за перші місця в вищій лізі. Та перший тур чемпіонату покаже, на що ми здатні».

Читайте також: ВК «Епіцентр-Подоляни» очолив тренер з Бразилії

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую