ye-logo.v1.2

Волейбол. Команду з Городка очолив тренер з Бразилії

Спорт 1288
Бразильський тренер Маурісіо Паес тривалий час працював у Франції, де команди під його керівництвом ставали чемпіонами
Бразильський тренер Маурісіо Паес тривалий час працював у Франції, де команди під його керівництвом ставали чемпіонами. Фото: V. Michel / L'quipe

Він на тренерському містку замінив польського фахівця.

Волейбольний клуб «Епіцентр-Подоляни» оголосив ім'я нового головного тренера команда. Ним став 60-річний бразильський фахівець Маурісіо Паес. Про це повідомляє пресслужба клубу.

«На тренерському містку поляка Маріуша Сордиля замінив маститий бразильський фахівець Маурісіо Паес, який у якості помічника головного тренера збірної Франції став олімпійським чемпіоном-2020, а також бронзовим призером Ліги націй-2021, - повідомили в ВК «Епіцентр-Подоляни. - Також цей 60-річний наставник має великий досвід роботи з французькими чоловічими клубами – «Туркуен» (2021-2023), «Тур» (2011-2015) та «Париж» (2007-2011), з якими вісім разів ставав чемпіоном Франції і по три рази вигравав Кубок та Суперкубок цієї країни. Паралельно Маурісіо Паес очолював японський «Панасонік Пантерс» (2016-2020), якому допоміг стати срібним призером клубного чемпіонату Азії, а ще працював з жіночими французькими командами «Мюлуз» (1998-2000) та «Вільбон» (2000-2005)».

Вже сьогодні, 6 жовтня, городоцька команда у Чернівцях розпочне виступи на передсезонному турнірі, де суперниками «Епіцентру-Подолян» стануть чемпіон України ВК «Прометей» з Кам'янського, бронзовий призер ВСК «Юридична академія» Харкова та «Житичі-Полісся» з Житомира.

Ну, а 26 жовтня на «Епіцентр-Подолян», який минулого сезону став срібним призером чемпіонату України, очікує перший Єврокубковий матч проти «Декоспану» з Бельгії.

Читайте також: Бокс. Хмельничани вибороли три нагороди в Болгарії

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую