ye-logo.v1.2

Футбол. Перемога «Поділля» та перенесений матч у Кам'янці-Подільському

Спорт 1923
Максим Войтіховський відкрив рахунок у матч Поділля - Хуст
Максим Войтіховський відкрив рахунок у матч Поділля - Хуст. Фото: з архіву

4 листопада не всі матчі 15 туру в першій лізі відбулиcя.

Сьогодні, 4 листопада, дві команди з Хмельниччини мали провести свої поєдинки чемпіонату України з футболу в першій лізі. Утім, зіграли не всі. Матч «Поділля» - «Хуст» розпочався із затримкою в понад годину. Гра «Епіцентр» - «Карпати» - перенесена на 5 листопада.

Першим мав розпочатися поєдинок у Кам'янці-Подільському, де місцевий ФК «Епіцентр» приймав львівські «Карпати». Цей матч був запланований на 13:00. Та о 12:38 в Україні була оголошена повітряна тривога. Тому, власне, і гра в Хмельницькому, де «Поділля» о 14:00 мало б почати матч проти ФК «Хуст», не розпочалася.

Коли ж відбій тривоги пролунал, а сталося це о 15:08, у Кам'янці-Подільському вже прийняли рішення – пождинок «Епіцентр» - «Карпати» перенесли на 5 листопада. Команди мають вийти на гру о 12:00. А ось у Хмельницькому… «Поділля» все таки зіграло з «Хустом».

Вже на 6 хвилині поєдинку хмельничани змогли відкрити рахунок у грі. Євген Задоя навісив від кутового прапорця на Дмитра Пріхну, той наче пробив головою, але влучив у захисника закарпатської команди. Далі м'яч відскочив на Веремієнка, і Олег з розвороту спробував пробити по воротах суперника. Не сильно, але… вчасно Максим Войтіховський опинився в потрібному місці у потрібний час, та зміг з метрів п'яти результативно переправити м'яч у ворота ФК «Хуст» - 1:0. Для Войтіховського це перший гол у цьому сезону за «Поділля».

На 24 хвилині матчу «Поділля» заробили право на штрафний і Євген Задоя з метрів 17-ти майстерно пробив у «дев'ятку» воріт закарпатської команди – 2:0.

На 57 хвилині хмельничани провели ще одну результативну атаку. Цього разу дебютним голом за «Поділля» відзначився Даниїл Боженар, а рахунок став 3:0. Ще через хвилин шість господарі забили і четвертий гол – цьог оразу відзначився капітан команди Дмитро Пріхна. Гості ж змогли «розмочити» рахунок на 90 хвилині, коли забив Владислав Іванов. Отож, «Поділля» - «Хуст» - 4:1.

Нагадаємо, ще один представник Хмельниччини – волочиський «Агробізнес» свій матч 15 туру провів 3 листопада в Волочиську. Подоляни здолали тернопільську «Ниву» з рахунком 2:1.

Читайте також: Хмельничанин став срібним призером світу з пляжної боротьби

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую