ye-logo.v1.2

Волейбол. «Поділля» та «Хмельницькі пантери» завершили свою кубкову ходу

Спорт 917
ВК Поділля зупинило свою кубкову ходу на третьому етапі змагань
ВК Поділля зупинило свою кубкову ходу на третьому етапі змагань. Фото: з архіву

Тепер хмельницькі команди зосередяться на виступах у чемпіонаті України.

Сьогодні, 28 грудня, на Чернівеччині чоловіча та жіноча команди з Хмельницького провели свої матчі Кубка України. І, за підсумками змагань, ні «Поділлю», ні «Хмельницьким пантерам» не вдалося пройти до наступного етапу змагань.

Чоловіка команда «Поділля», яка виступає в вищій лізі, нині грала проти суперлігового клубу з Вінниці «МХП-Ладижин» ШВСМ «Колос». Хмельничани, які напередодні здолали «НУБІП України» з Києва, сьогодні прагнули виграти та забезпечити собі участь у «Фіналі восьми». І вже в першій партії «Поділлю» вдалося здолати суперника 25:23. А далі… «У суперника багато хороших молодих гравців, з потужним ударом, високим стрибком. Нам потрібно було просто перетерпіти та достинути вінничан. У першій партії – це вдалося. А в другій – хлопці зарано повірили в успіх. Дехто з них, схоже, ще не подораслішав. Тому сталося те, що сталося. Ми програли», - у коментарі сайту «Є ye.ua» сказав головний тренер ВК «Поділля» Роман Ковальчук. А в другому сеті хмельничани мали непогану перевагу в кілька очок. Вели 10:6, а потім вінничани не лише відігралися, а повели в рахунку. Тож друга партія завершилася з рахунком 25:16 на користь «МХП-Ладижин» ШВСМ «Колос». У наступних двох партія знову сильнішими були вінничани – 25:20 та 25:19. У підсумку команда з Вінниці перемогла з рахунком 3:1 та пройшла до наступного раунду змагань.

«Попереду в нас чемпіонат України, - каже Роман Олександрович. – 25-28 січня проведемо матчі в Луцьку».

Жіноча команда «Хмельницькі пантери» сьогодні грала проти «Дніпра-КДЮСШ №1» з Черкас. Хмельничанкам вдалося здобути впевнену перемогу з рахунком 3:0 (25:17, 25:18, 25:23). Але до наступного етапу «пантери» не пройшли, оскільки перед цим поступилися «Регіні-МЕГУ-ОШВСМ» з Рівного. Саме рівнянки пройшли до наступного етапу Кубка України з волейболу серед жінок.

Тепер «Хмельницькі пантери» також зосередяться на виступах у чемпіоанті України в вищій лізі. 20-21 січня на Львівщині хмельничанки зіграють чергові матчі.

Читайте також: На Хмельниччині вручили премії у сфері фізичної культури та спорту

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую