ye-logo.v1.2

Волейбол. Хмельницькі команди зіграли свої матчі в Кубку України

Спорт 1337
28 грудня Хмельницькі пантери та Поділля знову зіграють у Кубку України. Для жіночої команди результат гри проти черкащанок не матиме турнірного значення, а ось чоловікам, щоб пройти до наступного етапу, потрібно виграти в вінничан
28 грудня Хмельницькі пантери та Поділля знову зіграють у Кубку України. Для жіночої команди результат гри проти черкащанок не матиме турнірного значення, а ось чоловікам, щоб пройти до наступного етапу, потрібно виграти в вінничан. Фото: з архіву

«Хмельницькі пантери» поступилися, «Поділля» - перемогло.

Жіноча та чоловіча команди з Хмельницького провели поєдинки Кубка України. Для «Хмельницьких пантер» - це лише перший етап, для «Поділля» - вже третій. Але як чоловічій, так і жіночій командам необхідно посісти перше місце в своїх групах, щоб вийти до наступного раунду змагань.

Хмельничанки свій перший поєдинок провели на Буковині проти «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» з Рівного – команди, яка в чемпіонаті України виступає в Суперлізі, тоді як наші волейболістки – в вищій лізі. Протистояти суперницям з Професіональної волейбольної ліги України було не легко. Гравчині «Хмельницьких пантер» намагалися грати на рівних, але… у перших двох партіях рівнянки були сильнішими 25:17 та 25:19, а в третій був справжній бій. Але і він завершився на користь волейболісток з Рівного – 27:25. Тож «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» перемогла з рахунком 3:0. І, враховуючи те, що ця команда виграла і в другому матчі проти «Дніпра-КДЮСШ №1» з Черкас, хмельничанки втратили шанси пройти далі.

Вже завтра, 28 грудня, «Хмельницькі пантери» також проведуть свій другий поєдинок – проти команди з Черкас.

А ось чоловічий ВК «Поділля» сьогодні, 27 грудня, провів свій перший поєдинок на третьому етапі Кубка України проти столичного ВК «НУБІП України». Враховуючи, що кияни нижче за класом (команда виступає в першій лізі, а хмельничани – в вищій), головний тренер подолян Роман Ковальчук міг дозволити собі поексперементувати як зі складом, так і з тактикою під час гри. Головне, що це не вплинуло на підсумковий результат протистояння. «Поділля» виграло перший сет 25:23, програло другий – 25:17, а потім довело справу до логічного завершення – 25:16 та 25:19. Отож, «Поділля» перемогло киян 3:0. Але путівку до наступного етапу ще потрібно здобути.

Вирішальний матч для хмельничан пройде завтра на Чернівеччині – «Поділлю» необхідно перемогти клуб із Суперліги – вінницький «МХП-Ладижин» ШВСМ «Колос». Саме переможець протистояння 28 грудня і здобуде путівку до «Фіналу восьми» Кубка України.

Читайте також: «Хмельницькі пантери» провели матчі 3 туру
«Поділля» провело чергові матчі та знову перемогло
На Хмельниччині вручили премії у сфері фізичної культури та спорту

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую