ye-logo.v1.2

Футбол. Результативна нічия «Епіцентра» та новий форвард в «Агробізнесі»

Спорт 918
Данило Кравчук у другому поспіль матчі забиває за Епіцентр
Данило Кравчук у другому поспіль матчі забиває за Епіцентр. Фото: з архіву

Кам'янчани зіграли другий контрольний матч, а команда з Волочиська уклала угоду ще з одним гравцем.

Поки в чемпіонаті України з футболу триває зимова пауза, клуби з Хмельниччини продовжують підготовки до весняної частини першості.

Сьогодні, 12 лютого, кам'янець-подільський «Епіцентр» зіграв свій другий контрольний поєдинок на зборах у Києві. Суперником кам'янчан став представник чемпіонату Київської області ФК «Денгофф».

Подолянам двічі протягом матчу довелося відігруватися. Спочатку на 20 хвилині після помилки гравців «Епіцентра» влучним ударом відзначився Андрій Дарда. Але вже на 38 хвилині Данило Кравчук відновив рівновагу в рахунку, забивши свій другий гол у другому поспіль матчі своєї команди. А після перерви, на 49 хвилині, «Епіцентр» навіть повів у рахунку, коли відзначився Сергій Гринь. Та вже через хвилину Юрій Малєй вразив ворота кам'янчан і рахунок став 2:2. А на 62 хвилині Дарда оформив «дубль» у грі й «Денгофф» знову повів у рахунку. Але кам'янчанам вдалося врятуватися від поразки, коли Сергій Стень на 81 хвилині реалізував пенальті, який був призначений за порушення правил на Олександрові Климцю.

«Епіцентр» намагався перемогти, але… нічия 3:3.

Цим поєдинком подоляни завершили перший етап підготовки. Вже 16 лютого «Епіцентр» знову збереться в Києві, щоб провести другі збори, під час яких команда планує провести три контрольних матчі: 20 лютого з «Дружбою» з Мирівки, 24 лютого – ФК «Нива-Кудрівка» з Бузової та 23 лютого з ФК «ЮКСА» з Тарасівки.

А «Агробізнес» оголосив про підписання контракту з новим гравцем. Ним став 29-річний нападник Василь Лойко, який до цього грав у чемпіонаті Львівської області за «Січ» із Добрян Стрийського району. До цього новачок «Агробізнес» не грав на професійному рівні, а виступав за аматорські клуби. Раніше лави волочиського клубу поповнили Максим Войтіховський з «Поділля», Дмитро Касімов із кременчузького «Кременя» та Роман Слива з тернопільської «Ниви».

Вже завтра, 13 лютого, «Агробізнес» вирушить на другі збори, які пройдуть на Закарпатті. Там команда підготовки запланувала чотири спаринги: 17 лютого з «Прикарпаттям» з Івано-Франківська, 21 лютого з чернівецькою «Буковиною», 25 лютого з ФК «Хуст», а 29 лютого – з харківським «Металістом».

Читайте також: Футбол. Третя нічия «Агробізнеса» та перший матч «Епіцентра» 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую