ye-logo.v1.2

Спортсменка з Нетішина стала бронзовою призеркою Кубка світу

Спорт 553
Аліна Комащук у складі української збірної вдруге представлятиме Україну на Олімпійських іграх
Аліна Комащук у складі української збірної вдруге представлятиме Україну на Олімпійських іграх. Фото: Укрінформ

Цей турнір був останнім у межах командного відбору на Олімпіаду.

У бельгійському Сінт-Нікласі завершився Кубок світу з фехтування на шаблях серед жінок. На третю сходинку п'єдесталу за підсумками зійшла команда українських спортсменок, серед яких – нетішинка Аліна Комащук. Про це повідомили у Нетішинській міській раді.

Фехтувальниці з України перемогли у поєдинках з командами Польщі та США, проте у півфіналі поступилися збірній з Франції. Рахунок був 39:45. Вже у боротьбі за 3 місце українській команді вдалося здолати фехтувальниць Республіки Кореї з рахунком 45:38. Шаблістки у складі Аліни Комащук, Ольги Харлан, Олени Кравацької та Юлії Бакастової стали бронзовими призерками Кубка світу.

Цей турнір був останнім у межах командного відбору на Олімпіаду – українки гарантували собі путівки, завершивши кваліфікацію в топ-4 рейтингу.

Варто зазначити, що для Аліни Комащук, вихованки комплексної дитячо-юнацької спортивної школи у Нетішині, це вже друга Олімпіада. Раніше у Ріо-де-Жанейро на Олімпійських іграх Аліна Комащук у складі української збірної посіла друге місце.

Читайте також: Футбол. «Поділля», «Агробізнес» та «Епіцентр» провели заключні спаринги перед чемпіонатом

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую