ye-logo.v1.2

Футбол: Хмельничани здолали донецький «Шахтар»

Спорт 3712

У Хмельницькому відбувся матч-відповідь 1/2 фіналу чемпіонату України з футболу серед ветеранів

Те, що «Шахтар» вийде до фіналу змагань, мабуть, ніхто не мав сумніву. Адже в першому поєдинку в Донецьку «гірники» розтрощили хмельницький «Конфермат» з рахунком 7:0. Однак хмельничани у грі-відповіді зобов’язані були, як мінімум, помститися за результат у Донецьку.

«Шахтар» приїхав до Хмельницького не найсильнішим складом, але ж такі футболісти, як Бабій, Зотов, Попов, Погодін, Ященко могли теоретично ще раз засмутити хмельницьких ветеранів (ті, кому вже виповнилося 35 років). Але «Конфермат» із самого початку взяв гру під свій контроль і доволі потужно провів перший тайм. Вже на 12 хвилині матчу у воротах донеччанина Ткачева відзначився Микола Голуб. А ще через дві хвилини «Шахтарю» забив Микола Сохорук. У середині першого тайму Олександр Лук’яновець забив третій гол у ворота гостей. Відверто кажучи, до перерви «Конфермат» ще мінімум двічі мав забивати – одного разу «Шахтар» врятувала поперечина, а ще раз Стасюку не вистачило точності.

А ось у другому таймі гра дещо заспокоїлася. Футболісти «Шахтаря» частіше тримали м’яч і при найменшій нагоді намагалися забити хоча б гол-престижу. Не вийшло, «Конфермат» переміг з рахунком 3:0. Але ж до фіналу вийшов «Шахтар». Ну, а хмельницькі ветерани вперше стали бронзовими призерами чемпіонату.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую