ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Команда з Теофіполя вийшла в лідери

Спорт 1002
У другому турі чемпіонату області з футболу в трьох матчах було забито 22 голи
У другому турі чемпіонату області з футболу в трьох матчах було забито 22 голи. Фото: з архіву

Завершився другий тур змагань.

Вчора, 18 травня, в чемпіонаті Хмельниччини з футболу пройшли заключні поєдинки другого туру. Якщо стартовим матчем була гра в Полонному 15 травня, де місцевий «Колос» переміг кам'янець-подільську «ДЮСШ-2» з рахунком 12:0, то вчора зіграли матч в Городку та Чемерівцях.

«Оболонь-Чемерівці» вдома приймала дунаєвецький «Універ-Динамо-2». Обидві команди в першому турі змагань зазнали поразок, а відтак намагалися здобути свою першу перемогу. І її вибороли футболісти з Дунаївців. Все вирішив один гол, який на 5 хвилині забив Кирило Кузьмицький. Отож, «Оболонь-Чемерівці» - «Універ-Динамо-2» 0:1.

А в Городку «Вікторія» приймала «Іскру-Поділля» з Теофіполя. Цей поєдинок видався доволі результативним, адже у ньому було забито 9 голів. Гості вже на 6 хвилині матчу відкрили рахунок – відзначився Павло Савчук, але господарі відігралися за дві хвилин, коли забив Андрій Буравець. Та й цей рахунок протримався недовго. На 13 хвилині Даніїл Сокальський вивів теофіпольчан вперед у рахунку, а на 24 хвилині Владислав Тритяк збільшив перевагу своєї команди. На перерву ж команди пішли за рахунку 1:4 – на 45+1 хвилині у воротах «Вікторії» «розписався» ще й Захар Сичов.

Після перерви «Іскра-Поділля» продовжила забивати. Савчук та Сокальський оформили «дубль» у грі, а на 79 хвилині свій другий гол у чемпіонаті забив і Назар Марчук. Городоцька ж команда відповіла голом Яна Костецького на 81 хвилині матчу. Отож, «Вікторія» - «Іскра-Поділля» 2:7.

Після двох турів саме команда з Теофіполя очолила турнірну таблицю, адже здобула дві перемоги у стартових турах. Та все може змінитися після матчів третього туру. «Іскра-Поділля» має зіграти із «Колосом», утім цей поєдинок, черещз участь команди з Полонного в чемпіоанті України серед аматорів, запланований на 26 червня. Утім, якщо в полонської команди буде «вікно» між матчами, то поєдинок зіграють раніше.

Інші ж матчі пройдуть 25 травня. «Універ-Динамо-2» вдома прийматме «Вікторію», а в Хмельницькому «Адерналін-ДЮСШ-1» зіграє із «Оболонню-Чемерівцями».

Читайте також: У чемпіонаті Хмельницької області з футболу позмагаються сім команд

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую