ye-logo.v1.2

Футбол. Команди з Хмельниччини завершили виступи в першій лізі.

Спорт 2995
Епіцентр 29 травня в Києві зіграє перший матч із Вересом у серії плей-офф за вихід в УПЛ
Епіцентр 29 травня в Києві зіграє перший матч із Вересом у серії плей-офф за вихід в УПЛ. Фото: fcepicentr.com.ua

Наступний чемпіонат, попередньо, розпочнеться наприкінці липня.

Завершився чемпіонат України з футболу в першій лізі. Хмельницьке «Поділля», волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр» провели заключні поєдинки, в яких здоблуи різні результати.

«Поділля» вдома приймало «Гірник-Спорт» із Полтавщини. Хмельничани вже на 3 хвилині заробили пенальті, який реалізував Богдан Кобзар. А на 12 хвилині Кобзар оформив «дубль». Поєдинок так і завершився перемогою «Поділля» з рахунком 2:0.

«Агробізнес» у Борисполі грав проти «Маріуполя». У цій грі команди не виявили переможця. Маріупольці на 3 хвилині відкрили рахунок завдяки влучному удару Івана Мельниченка, але гості змогли відігратися на 26 хвилині, коли пенальті реалізував Роман Толочко. Отож, 1:1.

«Епіцентр» у Києві протисояв «Лівому берегу». Кам'янчани хоч і відкрили рахунок на 8 хвилині (забив Іван Бендера), але втримати свою перевагу не змогли. Хоча на 27 хвилині мали шанс збільшити її, утім Данило Кравчук не зміг переграти воротаря господарів із пенальті. А ось від завісу поєдинку кияни не лише відігралися (на 81 хвилині забив Іван Когут), а й «вирвали» перемогу на 89 хвилині матчу, завдяки влучному удару головою Даниїла Сухоручка. «Лівий берег» - «Епіцентр» 2:1.

У підсумковій турнірній таблиці «Епіцентр» посів 4 місце, а «Агробізнес» - 8-е. «Поділля», яке весінню частину першості прововдило в групі «Вибування», стало в ній другим, але, враховуючи ще групу «Чемпіонську» - хмельничани посіли в першій лізі 12 місце.

«Агробізнес» та «Поділля» пішли в відпустку, після якою розпочнуть підготовку до нового чемпіонату в першій лізі, який, попередньо, розпочнеться 25 липня. А ось «Епіцентр» ще зіграє перехідні матчі з рівненським «Вересом». Переможець цього протистояння наступний сезон проведе в Українській Прем'єр-лізі. Команда, яка програє, - виступатиме в першій лізі.

Вже 29 травня «Епіцентр» зіграє з «Вересом» у Києві на «Арені Лівий берег». Для подолян цей матч буде домашнім. У Кам'янці-Подільському стадоін ще не отримав права прийматиме поєдинки рівня УПЛ, а відтак кам'янчани вимушені зіграти його на іншому стадіоні в іншому місці. А вже 2 червня «Епіцентр» знову зустрінеться з «Вересом» - у Рівному. Тоді й стане відомо, яка з цим команд гратиме наступного сезону в найвищому футбольному дивізіоні України.

Читайте також: «Епіцентр» позмагається за УПЛ, «Агробізнесу» та «Поділлю» залишилося зіграти по матчу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую