ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Після 4 туру на вершині двовладдя

Спорт 1261
Нагадаємо, цього року в чемпіонаті Хмельницької області з футболу змагають сім команд
Нагадаємо, цього року в чемпіонаті Хмельницької області з футболу змагають сім команд. Фото: з архіву

Чергові поєдинки вкотре стали доволі результативними.

 У чемпіонаті області з футболу відбулися два поєдинки з трьох запланованих у 4 турі. Традиційно, полонський «Колос» пропускав, оскільки виступає в чемпіонаті України серед аматорів, а ось інші команди відзначилися великою кількістю голів.

У Городку «Вікторія» приймала «Адреналін-ДСЮШ-1» з Хмельницького. Хмельничани поки до цього часу не втрачали очок. Не втратили і в Городку. Ба більше, здобули доволі впевнену перемогу. Вже у першому таймі гості змогли шість разів вразити ворота суперника. Двічі забивали  Кіріл Дрезналь та Ігор Лісніченко, ще по голу забили Богдан Сулима та Богдан Гуменний. У другому таймі Дрезналь збільшив перевагу своєї команди на 52 хвилині, утім Олександр Ковальчук на 55 хвилині зміг відзначитися за «Вікторію» та «розмочити» рахунок. Та згодом ще два голи від Лісніченка поставили крапку в грі. Матч «Вікторія» - «Адреналін-ДЮСШ-1» завершився з рахунком 1:9.

У Кам'янці-Подільському «ДЮСШ-2» приймала «Іскру-Поділля» з Теофіполя. Зустрілися дві команди, які ще не програвали. Та визначальними стали перші 20 хвилин, коли гості, завдяки «дублю» Олександра Сєрафімова та голу Даніїла Сокальського вже мали перевагу в три голи. А на 37 хвилині за теофіпольчан забив ще й Павло Савчук. Господарі ж змогли забити один м'яч до перерви, коли в воротах суперника «розписався» Ренат Ратовський. У другому таймі команди продовжили забивати. Щоправда, гості – знову більше. На 50 хвилині дубль у грі записав Сокальський, а на 60 хвилині відзначився і Богдан Мерзлікін. Господарі ж на 87 хвилини відповіли голом Романа Ратовського. Отже, «ДЮСШ-2» - «Іскра-Поділля» - 2:6.

Отож, після 4 туру в турнірній таблиці двовладдя. «Адреналін-ДЮСШ-1» та «Іскра-Поділля» мають по 9 очок у трьох матчах, за ними йде «Універ-Динамо-2» з Дунаївців, в якого на три бали менше. Торішній чемпіон області – «Колос» із Полонного, поки має в активі три очки, але команда зіграла лише один матч.

Матчі 5 туру розпочнуться вже 5 червня, коли в Хмельницькому «Адреналін-ДЮСШ-1» прийматиме «Колос». А ось 8 червня в Дунаївцях «Універ-Динамо-2» зіграє з «ДЮСШ-2», а «Оболонь-Чемерівці» прийматиме «Вікторію» з Городка.

Читайте також: Спортсмен з Хмельниччини виборов на чемпіонаті Європи із джиу-джитсу «срібло»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую