ye-logo.v1.2

Футбол. Перемога «Агробізнеса» та нічия «Епіцентра»

Спорт 295
Матч Полісся - Епіцентр завершився внічию з рахунком 2:2
Матч Полісся - Епіцентр завершився внічию з рахунком 2:2. Фото: facebook.com/fcpolissya

Клуби з Хмельниччини провели контрольні матчі.

 Вчора, 17 липня, подоляни, які невдовзі розпочнуть новий сезон у чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги, зіграли чергові спаринги. «Агробізнес» у Волочиську приймав івано-франківський клуб «Ревера 1908», а «Епіцентр» у Житомирі протистояв «Поліссю».

Матч у Волочиську видався доволі гольовим. Вже на 4 хвилині Максим Войтіховський вивів «Агробізнес» уперед в рахунку, а на 34 хвилині успіх господарів подвоїв Андрій Глоба. Забив свій гол і новачок подолян Іван Станкович, який відзначився на 41 хвилині. Вже у другом таймі «Агробізнес» забив ще три м'ячі – на 51 хвилині «дубль» оформив Войтіховський, на 54-ій – забив Роман Кузьмин, а крапку в грі поставив Даниїл Волков. Отож, «Агробізнес» переміг з рахунком 6:0.

В «Епіцентра» був суперник, який вже 25 липня гратиме в Лізі Конференції (єврокубковий турнір) – житомирське «Полісся». Та попри все, кам'янчанам вдалося дати бій п'ятій команді Української Прем'єр-ліги за підсумками минулого сезону. Вже на 20 хвилині поєдинку влучний удар Євгена Запорожця вивів гостей вперед, а ще через хвилин 20-ть відзначився і Данило Кравчук. Утім, у другому таймі «Поліссю» вдалося врятуватися від поразки завдяки голам Пилипа Будківського та Олександра Назаренка. Матч «Полісся» - «Епіцентр» завершився з рахунком 2:2.

Нагадаємо, вчора свій контрольний матч провело і хмельницьке «Поділля», яке здолало «Звягель» з рахунком 3:0.

Вже 28 липня «Агробізнес», «Епіцентр» та «Поділля» розпочнуть змагатися в Кубку України. А в першій лізі чемпіонат стартує 3 серпня.

Читайте також: У Хмельницькому відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую