ye-logo.v1.2

Дебютант не втримав перемогу

Спорт 2421
Насутпний матч “Поділля УМВС”знову проведе в гостях.
Насутпний матч “Поділля УМВС”знову проведе в гостях.. Фото: автора

Хмельницьке “Поділля УМВС”, яке цього року виступає в першій лізі чемпіонату України з міні-футболу в групі “А”, провело свій перший матч у новому сезоні.

Хмельничани, які минулого сезону стали чемпіонами в другій лізі, провели надважкий поєдинок у Ковелі Волинської області проти “Шансу-Авто”. Щоправда, початок зустрічі був за гостями. Вже до сьомої хвилини першого тайму “Поділля УМВС” встигло забити два голи, які на свій рахунок записав Микола Сохорук. Однак згодом ковельці відіграли один м’яч. Натомість подоляни відповіли ще двома – у виконанні Віталія Мороза та Михайла Ткачука. Але на перерву команди пішли за рахунку 3:4 на користь гостей.
На початку другого тайму “Поділля УМВС” втратило чудову нагоду збільшити рахунок, коли Вадим Рефель не реалізував пенальті. Але через декілька хвилин захисник хмельницького клубу реабілітувався, забивши п’ятий гол у ворота “Шансу-Авто”. Згодом і Михайло Ткачук оформив дубль у матчі. Рахунок 4:6 став критичним для господарів майдачника, і вони зуміли дотиснути дебютанта першолігових змагань, зрівнявши його завдяки заміни голкіпера на польового гравця. Але “Поділля УМВС”за 50 секунд до фінальної сирени забило сьомий гол у ворота волинян (відзначився Сергій Сяньков) і, здавалося, здобуде першу перемогу в першій лізі. Однак господарі спромоглися на диво – за секунд 20 до завершення гри відновили паритет. 7:7 – саме з таким рахунком завершився перший матч в історії хмельницького “Поділля УМВС” в першій вітчизняній лізі. 13 листопада хмельничани зіграють матч другого туру. І знову гратимуть на виїзді. Цього разу у Львові проти “Львівхолоду”. Ну, а вдома “Поділля УМВС” відкриє новий сезон 27 листопада. Щоправда, до цього може ще й провести кубковий матч. Однак, з ким і де гратимуть подоляни на Кубок України визначить жеребкування, про результат якого читайте у наступному номері.
Календар матчів першого кола за участю “Поділля УМВС”
13.11.2010
“Львівхолод” (Львів) – “Поділля УМВС”
27.11.2010
“Поділля УМВС” – “Лемберг” (Львів)
4.12.2010
“Поділля УМВС” – “Меркурій” (Чернівці)
11.12.2010
 “Буран-Негабарит” (Ковель) – “Поділля УМВС”.
18.12.2010
“Контингент” (Житомир) – “Поділля УМВС”.
25.12.2010  
“Поділля УМВС” – “Одеса”.
22.01.2011
“Енергія-2” (Львів) – “Поділля УМВС”.
29.01.2011
“Поділля УМВС” – “Каменяр-Термо-
пласт” (Дрогобич).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую