ye-logo.v1.2

«Господи, благослови»

Суспільство 6314
vk.com
Фото: vk.com

Знахарка із Чемеровець Галина Маркітан поділилася кількома молитвами, за допомогою яких кожна матір може просити Господа за своє дитя.

 У складних ситуаціях ми, зазвичай, просимо допомоги у Бога, звертаючись до нього у молитвах, сили яких доведені уже давно. Створені тисячоліття тому і промовлені нами від щирого серця, вони несуть у собі невідому силу. Ми шлемо небу свої благі наміри, які знаходять відгук і повертаються до нас у вигляді порятунку та допомоги.
«Ніколи не забувайте про молитви, радить цілителька із Чемеровець Галина Маркітан. - Допомогти може будь-яка, головне - читати її від душі і не думати в цей час про сторонні речі. Забудьте про все, і нехай звернення до Бога буде щирим».
Ось кілька простих молитов, які продиктувала нам Галина Іванівна, і які може читати кожна мама, просячи Господа за свою дитину. Ці молитви, стверджує знахарка, убережуть дітей від поробок, хвороб, трагедій, допомагатимуть та підтримуватимуть їх у житті.
Перше сповивання (вдома вголос): «За руки беру, чтобы брали и делали. За ноги беру, чтобы ходили и бегали. За голову беру, чтобы ум и разум был».
При першому годуванні. Поруч з матір’ю, яка годує немовля, ставлять коров’яче молоко, і вона каже: «Господи, благослови. Как у коровы и козы молоко есть, так чтобы и у меня, рабы Божьей (ім’я) молоко было».
При першому купанні (цей наговір зробить дитину міцною при будь-яких життєвих випробуваннях і захистить від вроків): «Терпи холод, терпи голод, терпи всякую нужду. Ангел-Хранитель, укрепись! Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь».
При третьому купанні: «Чистая вода на плечо, здоровье, баса и краса в телеса. Аминь».
При сьомому купанні: «Царица Небесная, мученица-Богородица. Своего Сына мыла и парила и тебе (ім’я) водичку оставила».
При 12 купанні: «С неба вода, с земли Божья роса. С раба Божьего (ім’я) любая тягота».
Якщо дитина часто заходиться від плачу, мама мочить водою поділ своєї спідниці і ним протирає дитині личко, говорячи при цьому: «Заря утренняя, заря вечерняя, дай сон и покой на день и ночь (ім’я). Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь».
Якщо дитина увесь час плаче, перед купанням на воду, в якій митимуть немовля, найстарша людина в родині читає: «Собери, вода, слезы с младенца крещеного (ім’я), ревушки-плакунюшки, идите на воду, вода в землю, земля слезы возьмет, рев у младенца уймет, чтобы век не бывало, не отрыгивало. Аминь».
Якщо дитина хворіє, мати звертається до Богородиці з проханням про зцілення. Молитва читається перед іконою Діви Марії: «О, Пресвятая Владычице Дево Богородице, спаси и сохрани под кровом твоим моих чад (імена) и всех отроков, отроковиц и младенцев, крещённых и безымянных и во чреве матери носимых. Укрой их ризою твоего материнства, соблюди их в страхе Божием и в послушании родителям, умоли Господа моего и Сына Твоего, да дарует им полезное ко спасению их. Вручаю их материнскому смотрению твоему, яко ты еси божественный покров рабом твоим.
Якщо дитина хворіє: «Матерь Божия, введи меня в образ твоего небесного материнства. Уврачуй душевные и телесные раны чад моих (ім’я), моими грехами нанесенные. Вручаю дитя мое всецело Господу моему Иисусу Христу и твоему, Пречистая, небесному покровительству. Аминь».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую