ye-logo.v1.2

Кулінарка з Кам’янця-Подільського потрапила до суперфіналу «МастерШеф»

Суспільство 9231
Лілія Сорокіна (праворуч) з Кам
Лілія Сорокіна (праворуч) з Кам'янця-Подільського пройшла до суперфіналу. Фото: www.instagram

За перемогу змагається Лілія Сорокіна.

До фіналу кулінарного шоу «МастерШеф», яке транслюється на каналі СТБ, дійшли сім учасників. У новому випуску телепрограми, який вийшов вчора на телеекранах, кулінари-аматори змагалися за місце у суперфіналі шоу. Серед них – 28-річна кам’янчанка Лілія Сорокіна.

У першому випробуванні учасники мали приготувати нову страву з тих продуктів, які вони колись використовували для приготування страви на телекастингу.

«Це ті інгредієнти, що колись подарували вам надію. Саме з них ви приготували першу переможну страву на нашій кухні, - заявив перед початком змагань Ектор Хіменс-Браво. - Вже тоді ви вразили нас своєю кулінарною майстерністю. А тепер ви маєте перевершити себе».

Кам’янчанка у цьому завданні вирішила приготувати рулет з качиної грудки з п'яною грушею та імбирем. Все це вона доповнила грушевим пюре з малиною та карамелізованими в соєвому соусі фруктами. У результаті, жінка пройшла до наступного випробування.

В останньому конкурсі перед суперфіналом шістку фіналістів розділили на дві команди: синіх та червоних. У заміському елітному ресторані кулінарам довелося працювати у ритмі реального ресторану. Відвідувачі, які приходили у заклад, не здогадувались про зйомки шоу.

«Сьогодні уперше ви будете працювати на сто відсотків у режимі реального ресторану. Реальні відвідувачі зроблять вам реальні замовленні і вам їх потрібно виконувати. Відвідувачі не знають, що тут знімається «МастерШеф». Для них головне прийти і смачно поїсти», - пояснив суддя проєкту.

За правилами фінального випробування, меню у двох команд було однаковим – це три найпопулярніші страви з одного із ресторанів азійської кухні Ектора. Перед початком випробування аматорам провели майстер-клас, а потім дали півтори години на заготовки. Далі ресторан приймав гостей.

Суддя шоу особисто перевіряв кожну страву фіналістів і вирішував, чи будуть вони виходити в зал. Таким чином за кожну видану страву команда отримувала бал. У результаті за загальною кількістю балів визначилась команда переможців, яка потрапила у суперфінал «МастерШефа». Нею стала команда «червоних» у складі Лілії Сорокіної, Руслана Лучкова та Сергія Денисова.

Читайте також: Полончанка увійшла в п'ятірку кращих в реаліті «Топ-модель по-українськи».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую