Гаряча тема:
- Війна
Фріттата з грибами і помідорами
Щось середнє між омлетом з начинкою і запіканкою з овочами. На відміну від французького омлету, начинку для фріттати закладають під час смаження, а не завертають у готовий омлет
Інгредієнти:
2 помідори, 200 грамів грибів, бажано маслят, 2 яйця, 2 ст. л. борошна, 50 мл. молока, 2 ст. л . оливкової олії, 3 ст. л. твердого тертого сиру, сіль, перець за смаком.
Приготування:
Помідори натерти на терці до шкірки, гриби дрібно нарізати дрібно і викласти все на сковороду з оливковою олією, додати сіль, перець. Тушкувати на повільному вогні, поки не випарується зайва рідина. Яйця збити з молоком і борошном. Форми для запікання змастити олією, викласти помідори з грибами. Зверху посипати тертим сиром і залити збитою яєчною масою. Викласти шматочки помідор і знову притрусити сиром. Запікати у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.
Готувала Світлана МОГІЛЬНІКОВА.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: