ye-logo.v1.2

Син депутата Хмельницької облради гнав по зустрічній і вбив пішохода

Суспільство 9573

У Хмельницькому мажор за кермом «кросовера» з порушенням правил і на великій швидкості обігнав попутні машини, а потім на смерть збив людину.

Пізніше з'ясувалося, що за кермом був 19-літній Дмитро Червонюк з відомої родини. Його мати - Галина Червонюк, депутат Хмельницької обласної ради шостого скликання, президент асоціації приватних підприємців «Едельвейс». Батько - Олег Червонюк, депутат Хмельницької облради, але п'ятого скликання, власник Рівненського льонокомбінату.
 ДТП сталося у ніч з 20 на 21 серпня. Реєстратор таксиста зафільмував, як «кросовер» «Toyota» на великій швидкості їхав по Кам'янецькій у бік вулиці маршала Рибалка і збив чоловіка, який переходив вулицю по зебрі. Пішохід згодом помер.
 «Бачив автомобіль, на ній вм'ятина була така, начебто б в'їхав у стовп. Хлопця від удару підкинуло і викинуло метрів на 50 у бік «Електроніки» - розповів очевидець.
Ще один очевидець каже, що з водієм в автомобілі ніби була молода дівчина.

Загиблого Олега Крушельницького вже поховали. Йому було 26 років.



Лікар швидкої розповів, що водій від медичної допомоги відмовився, проте згодом його таки госпіталізували у відділенні неврології. Сам Дмитро коментувати ситуацію відмовився. «Мені погано», - сказав він. У лікарні стан здоров'я Дмитра Червонюка поки не коментують. За неофіційною інформацією, рівень алкоголю у крові сина депутата був 2,7 проміле.


У міліції кажуть, що справу розслідують і винних покарають.
«Є відео відеореєстратора і свідки події», - говорить начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук. «Запевняю, що справа дійде до суду. Кримінальне провадження було відкрито відразу. Призначено низку експертиз».
Офіційне формулювання ДАІ – «не впорався з керуванням та допустив наїзд».

За матеріалами bigmir.net
 

Коментарі:

Олег 09.06.2017 18:54

У Хмельницьку "мажора", який збив людину на смерть, засудили умовно. У суді водія визнали тверезим на момент скоєння аварії. А збитого -- п'яним і винним, тому сина впливових батьків засудили лише умовно. Родичі загиблого ошелешені та обурені таким вироком суду, вони подаватимуть апеляцію. Випуск ТСН.19:30 за 10 лютого 2014 року В Хмельницком "мажора", сбившего человека насмерть, осудили условно. В суде водителя признали трезвым на момент аварии. А сбитого - пьяным и виновным, поэтому сына влиятельных родителей приговорили лишь условно. Родственники погибшего ошарашены и возмущены таким приговором суда, они будут подавать апелляцию. Выпуск ТСН.19:30 за 10 февраля 2014 года https://youtu.be/gxVoESgVGLM

Олег 09.06.2017 18:31

В Хмельницком 19-летний сын депутата на пешеходном переходе сбил парня - Подробности - Интер https://www.youtube.com/watch?v=p6QWjcqFFcg

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую