ye-logo.v1.2

Хмельничани в Європі. Напрямок – південь.

Туризм 3584
мандрівників
Фото: мандрівників

Перші мандрівка у проекті – автостопна подорож у центральну і південну Європу.

Подружня пара Анна Думанська та Богдан Місюренко – досвідчені мандрівники, які влітку повернулися із понад річної подорожі Азією. Тепер вони мають на меті дослідити Європу, аналогічно пересуваючись автостопом, зупиняючись на нічліг у місцевих мешканців та за допомогою сайту всесвітньої гостинності Couchsurfing.org, і взагалі витрачаючи мінімум грошей під час мандрівки.
«Ми хочемо, щоб наша мандрівка була цікавою та незвичною. Для нас не головне подивитися Ейфелеву вежу чи інші пам’ятки, ми більше хочемо познайомитися із життям мешканців маленьких містечок і сіл, побачити справжню, не туристичну Європу», - кажуть вони.
Приблизний маршрут на першу подорож: Хмельницький, Львів, Жешов, Краків, Вроцлав, Прага, Відень, Венеція, Мілан, Вадуц, Цюріх, Базель, Женева, Ліон, Барселона, Валенсія, Мадрид. Однак це не остаточний перелік міст. Мандрівники поки не планували, як будуть повертатися назад: можливо, через Францію, Бельгію, Нідерланди і Німеччину, а можливо, і через Італію. У дорозі буде видно, переконані вони.
Анна та Богдан відкрили польську мультивізу на шість місяців (діє протягом року з необмеженою кількістю в'їздів). Перший раз вони їдуть до Європи на два місяці, адже хочуть повернутися до Нового року та провести зимові свята разом з рідними.
Нагадаємо, що минулий Новий рік вони зустрічали у В'єтнамі
Однак затримуватися в Україні на довго Аня та Богдан не планують. Через кілька тижнів після повернення вони знову вирушать в європейські країни.
«Думаємо розбити всю Європу на три частини: в перший раз подивитися центральну і південну частину, так як наближається зима і не хочеться сильно мерзнути, у другій - Балкани, в третій - північні країни», - діляться хмельничани.
Читайте про враження Анни та Богдана від мандрівки навколо Азії тут.
 

Коментарі:

Старпом Василь 26.10.2013 12:13

Молодці! Так тримати! Гарної дороги та лише позитивних вражень. Тут до Львова роками дістатися не можеш, а вони ось так злегкістю подорожують світом. Молодці!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую