ye-logo.v1.2

Позачергової сесії на Євромайдані не буде?

Євромайдан 2602
колаж автора
Сесія відбудеться незалежно від того, підпише мер документ, чи ні. Фото: колаж автора

Міський голова не підписав звернення щодо скликання позачергової сесії, яке депутат Олександр Симчишин подав у п’ятницю.

До речі, ще сьогодні, 25 листопада, планувалося, що сесія відбудеться завтра не у залі засідань, а на головній площі міста.
Сьогодні ж, під час вечірньої акції, Олександ Сергійович повідомив, що міський голова Сергій Мельник не підписав звернення про скликання сесії.
"Але, кажуть - "ранок вечора мудріший", тому будемо сподіватися, що завтра зранку мер змінить своє рішення, і все таки, підпише документ", – висловив надію свободівець.
Однак, за словами однопартійців мера, навіть якщо дива не станеться і розпорядження про скликання сесії не буде підписано, депутати все одно зберуться і проведуть засідання «під відкритим небом».
«Для того, щоб скликати позачергову сесію, достатньо двадцять підписів. У нас вони є, – зізнаються бютівці. – Тому сесія все одно відбудеться, бо саме в цей момент вирішується не просто якесь політичне питання, але доля нас із вами, доля наших дітей та майбутнього всієї країни!».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую