ye-logo.v1.2

Охорону посилити! Перепустки роздати!

Суспільство 2740

Із вівторка, 6 травня, на Хмельниччині – особливий режим.

При облдержадміністрації створено штаб територіальної оборони. До його складу входять представники усіх правоохоронних структур, які цілодобово несуть службу у стінах ОДА. Причин створення штабу декілька: події, які відбуваються на сході країни, наближення 9 травня та виборів Президента.
На спільній нараді обласні та міські керівники разом із силовиками, військовими та представниками громадськості напрацювали першочергові заходи, які повинні бути проведені заради безпеки хмельничан.
В особливих умовах служби правоохоронні органи внутрішніх справ першочергово повинні забезпечити умови та надійне функціонування органів державної влади, безпеку дорожнього руху, охорону транспортних магістралей, важливих державних об’єктів тощо.
«Нам потрібне повне порозуміння не лише з силовим блоком та органами влади, але й з громадськістю, бо ми сьогодні в зовсім іншому положенні, ніж були вчора», – наголосив в.о. начальника УМВС України у Хмельницькій області Олександр Розізнаний.
Він також зазначив, що потрібно посилити і зробити більш дієвими спільні патрулі, які забезпечують порядок на вулицях міст і сіл.
Тому не дивуйтеся, якщо на вході до приміщення облради вас перепинить черговий і змусить або перепустку пред’явити, або запише дані до реєстраційного журналу. Усе це, переконують силовики, вимоги сьогодення.
З тієї ж причини засідання ради Майдану перенесуть в інше, менш стратегічно важливе приміщення (рада Майдану засідала тричі на тиждень у приміщенні облради – авт.).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую