ye-logo.v1.2

ЕКСКЛЮЗИВ: В облдержадміністрації знову непрохані гості (ФОТО, ВІДЕО)

Політика 3809

Кабінет голови облдержадміністрації заблокували, його самого на робоче місце не пускають.

Цього разу до керівника області завітали активісти-свободівці з вимогою відзвітувати за зроблену за два дні роботу.
Чому саме за два дні пояснюють так: «В понеділок голова ОДА пообіцяв нам, що через два дні скаже, яка ситуація із тими керівниками, які ще й досі не написали заяву на звільнення. Чому немає на роботі керівників управлінь, і якщо вони справді на лікарняному, то в якому закладі лікуються. Ми не ставили терміни, запитали, чи вистачить йому два дні. Він погодився. Минуло два дні, ми прийшли запитати, чи є відповідь, і вимагаємо звільнення Світлани Лукомської, Ірини Трунової та Григорія Станіслава. Леонід Іванович сам визначив терміни, сам їх і порушив», - пояснюють активісти Віктор Бурлик та Володимир Гончарук.
Голова ОДА пояснює, що ці люди, окрім Григорія Станіслава, на лікарняному. В якому саме медзакладі лікуються обидві чиновниці, з’ясувати не вдалося.

Суперечки тривали протягом години. Не обійшлося й без «рукоприкладства».

Врешті, коли учасники «випустили пар», домовилися, що до 16.00 заступниця голови ОДА Леся Стебло з’ясує, де лікуються Ірина Трунова та Світлана Лукомська, і надасть відповідь активістам. Григорій Станіслав, який все-таки прийшов на вимогу активістів, пообіцяв, що напише заяву. Але пізніше повідомив, що заяви писати не буде, і взагалі у нього піднявся тиск, тому він йде на лікарняний.

Нагадаємо, в понеділок до голови облдержадміністрації прийшли представники ради Майдану з вимогою звільнити тих керівників управлінь, які працювали у "команді Ядухи". 


Продовження буде…

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую