ye-logo.v1.2

Голова облдержадміністрації «поскаржився» Турчинову

Політика 3893

Леонід Прус направив в. о. Президента лист, у якому попросив звільнити одного із голів району, бо «активісти не допускають його до виконання обов’язків».

Лист-звернення до Турчинова – це результат довготривалих акцій протесту активістів Ярмолинецького району, які проти того, щоб їхнім районом керував нещодавно призначений Валерій Довгань.
«Шановний Олександре Валентиновичу, представники громади Ярмолинецького району Хмельницької області незадоволені призначенням на посаду голови райдержадміністрації Довганя Валерія Івановича. Активісти не допускають законно призначеного керівника району до виконання функціональних обов’язків. Враховуючи вищевикладене, прошу розглянути питання доцільності подальшого перебування на займаній посаді голови Ярмолинецької РДА», – написав в. о. Президента голова Хмельницької ОДА.
Лист, до речі, датований ще 8 травня. Однак дізналися про нього активісти з району лише сьогодні, 12 травня, коли приїхали висловити своє обурення до голови Хмельницької ОДА.
За словами заступниці голови ОДА Лесі Стебло, після кількагодинних перемовин із активістами, сторони домовилися про те, що «чекають відповіді від Адміністрації Президента, а поки відповіді немає, Валерій Довгань не приступатиме до виконання своїх функціональних обов’язків».

 На фото: Валерій Довгань, голова Ярмолинецької РДА, який поки що, не приступив до виконання своїх обов'язків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую